ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Πάτρα: Γιορτινές εκδηλώσεις μέχρι παραμονή των Φώτων



Η πλατεία Γεωργίου Πάτρας και το Χριστουγεννιάτικο χωριό, πλημμύρισαν, από παιδικές φωνές ενθουσιασμού, μουσικές, φώτα, μπαλαρίνες, ξυλοπόδαρους, συναυλίες και ξωτικά, ενώ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 12 μέτρων, άναψε χθες τα 3.000 λαμπιόνια του και τους αγκάλιασε όλους.

Τους γονείς και τα παιδιά, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, καλωσορίζοντάς τους στο χωριό που δημιουργήθηκε για να γεμίσει με χαρά τα παιδιά κυρίως, αλλά και τους μεγαλύτερους.
Ο Δήμαρχος, στη σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, ενώ ιδιαίτερα στα παιδιά, ευχήθηκε το χαμόγελο να ανθίζει πάντα στα χείλη τους, να έχουν υγεία και χαρά στη ζωή τους.
Παράλληλα, για μια ακόμα φορά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους του Δήμου και κυρίως τις Διευθύνσεις Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού και Καθαριότητας, το Καρναβαλικό Εργαστήρι, τον Πολιτιστικό Οργανισμό, τον κ. Χολιαστό, από το Μάνεσι που προσέφερε δωρεάν το δέντρο στο Δήμο, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν στο να στηθεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό.
Στο χώρο λειτουργούν Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και το σπίτι του Αϊ Βασίλη, εργαστήρια ευχών, σπιτάκια για δώρα και ρούχα για τα παιδιά των προσφύγων, ενώ ξεκίνησε σειρά εκδηλώσεων από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017, παραμονή των Φώτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: