ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Αύριο Τρίτη η κηδεία της αδελφής του Γ. Λαζουρά

Ο Σωτήρης Μανούσης στο βήμα της απεργιακής συγκέντρωσης της 8ης Δεκέμβρη. (Φωτογραφία από 902.gr).

Θρήνος για τον 35χρονο Σωτήρη Μανούση, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού και υποψήφιο Δήμαρχο Ζίτσας


Σοκ και θλίψη για τον Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, αφού η αδελφή του Αρχοντούλα Γουρζέλα – Λαζουρά «έχασε» τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, το πρωί της Δευτέρας... 

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, το τραγικό γεγονός συνέβη πριν λίγη ώρα στην οικία της στα Καλάβρυτα, όταν «λύθηκε» το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της, μ' αυτό στη συνέχεια να την χτυπά και να την τραυματίζει θανάσιμα.

Η 56χρονη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων σε μήνυμά του αναφέρει:


«Η τραγική μοίρα... Η μοναδική πολυαγαπημένη μου αδελφή, Αρχοντούλα, έφυγε, στα 56 χρόνια της, σε ένα τραγικό και απρόσμενο, ατύχημα, με το αυτοκίνητό της. Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει, αύριο, Τρίτη, στις 3:30 μ.μ. στα Καλάβρυτα, μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Καλό σου Ταξίδι, αγαπημένη μου, μονάκριβη, αδελφούλα. Να μου φιλήσεις, τον πατέρα και τη μανούλα μας. Ο Θεός να σε αναπαύει».

Δημοτικός σύμβουλος θύμα παράσυρσης από ΙΧ

Θρήνος για τον 35χρονο Σωτήρη Μανούση, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού και υποψήφιο Δήμαρχο Ζίτσας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο. 

Είναι ο νέος που έχασε τη ζωή του, όταν στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη σύζυγό του, το όχημα της οποίας είχε εκτραπεί, παρασύρθηκε από άλλο αυτοκίνητο...

Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ιωαννίνων και αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο, άνθρωπος με έντονη συνδικαλιστική δράση.

Παράλληλα, ήταν πρόεδρος στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα «Μαχητής Ιωαννίνων». 

Η κηδεία της σορού του παραγματοποιήθηκε σήμερα στις 2 μμ.

Για το θάνατό του ανακοινώσεις εξέδωσαν η Τομεακή Επιτροπή Θεσπρωτίας - Ιωαννίνων του ΚΚΕ, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, Οι Διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Άρτας και του Συνδικάτου Οικοδόμων, tο Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: