ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΥΑΠ: Ο κ. Παπανικήτας εζήλωσεν δόξαν Πελετίδη

Το... αχτύπητο δίδυμο ξαναχτύπησε! Σιγή ιχθύος για την επισιτιστική παροχή της κακιάς κυβέρνησης και τα αδιάθετα οκτώ χιλ. κοτόπουλα, που προωρίζονταν για φτωχούς, αλλά προπαγάνδα, χειρίστου είδους, από την ΔΕΥΑΠ, του κ. Παπανικήτα!



Αναπάντητη παραμένει η καταγγελία Σιγαλού για τα οκτώ χιλιάδες αδιάθετα κοτόπουλα της επισιτιστικής παροχής της κακιάς κυβέρνησης Τσίπρα!

 
Ούτε οι σύμβουλοι που αποτελούν το ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, δεν γνώριζαν ότι ο Πρόεδρος κ. Παπανικήτας εζήλωσεν δόξαν λαμπράν, όπως αυτή του Δημάρχου Πατρέων, που σε κάθε ευκαιρία πετάει και από μία κορόνα αντισυριζαϊκή, προς τέρψιν της κυρίας Κατερίνας, δίπλα του και φυσικά για να εμπεδώσει την σιγουριά του πατραϊκού κάστρου ο κυρ Κουτσούμπας!



Ο λόγος για το έντυπο της επιχείρησης προς τους καταναλωτές, με το οποίο γίνεται προσπάθεια διάδοσης μίας άθλιας στο περιεχόμενο και άγαρμπης προπαγάνδας! Βεβαίως αντισυριζαϊκή, όπως αι βουλαί της Μαιζώνος επιτάσσουν!



Αλλά δεν ήταν μόνον αυτή, στη συνέλευση του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ. Ετέθη και το μέγα ζήτημα μετά από αίτημα του Κοινωνικού Οργανισμού για την άσκηση πολιτικής Παιδείας εκ μέρους του Δήμου Πατρέων σε μαθητές φτωχών οικογενειών της Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας Εκπαίδευσης.



Προφανώς μετά την αβελτηρία του μη ψησίματος «ούτε ενός καρβελιού», ενώ «σαράντα χρόνια κοσκινίζουμε», που ΄γραφε χθες το Istologio G. Mosxou, κατά τις δηλώσεις του συντρόφου Χάρρυ Κλυνν, αποφάσισε το καθ' ύλην αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας της οδού Μαιζώνος Πατρών, να ασκήσει κυβέρνηση, στο αυτόνομο κράτος της Αχαΐας!



Έτσι και ο κύριος Παπανικήτας αποδέχθηκε το αίτημα να διατεθούν, από το ταμείο της ΔΕΥΑΠ, 20 χιλ. ευρώ στο Δήμο Πατρέων, ήτοι από δέκα χιλ. σε κάθε εκπαιδευτική  βαθμίδα, για τις ανάγκες της εκπαίδευσης.



Τώρα το που και πως θα διατεθούν αυτά τα χρήματα, όταν οι εκπαιδευτικοί προσφέρονται εθελοντικώς είναι ένα ερώτημα, αλλά επ' αυτού αρμόδια να απαντήσει είναι η αιτούσα αρχή.



Γι αυτό και οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων ψήφισαν ομόφωνα -μη εξαιρουμένου του γνωστού μαϊντανού- και... «αυτοί που έχουν τα γένια, ας έχουν και τα χτένια»!



Όλοι, εκτός του Γιάννη Γκόβα, της παράταξης ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, που παρότι γενειοφόρος, δεν αποδέχθηκε να κρατήσει ασμένως τα χτένια, ψηφίζοντας λευκό!



Αναπάντητη παραμένει η καταγγελία Σιγαλού



Στο μεταξύ, η καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Σιγαλού της παράταξης Δημαρά για σπατάλη και κακοδιαχείριση της επισιτιστικής βοήθειας που έλαβε ο Δήμος Πατρέων από την Κυβέρνηση, για λογαριασμό των φτωχών της Πάτρας, ακόμη δεν έχει απαντηθεί από το Δήμο Πατρέων. Σιωπή ιχθύος τώρα, ενώ πριν λίγο καιρό κατακεραύνωνε την κυβέρνηση για αναλγησία μπρος  στο δράμα της φτώχειας. Τώρα που καταγγέλλεται ο Δήμος ότι του έμειναν οκτώ χιλιάδες κοτόπουλα αδιάθετα από κείνο το διαμοιρασμό, δεν βρίσκεται κάποιος να απαντήσει, μήπως και φωτιστούμε κι εμείς οι επ' έξω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: