ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμαρχος Πατρέων διαδήλωσε... Καραβανικώς!

Γεμάτος χαμόγελο και αισιοδοξία(!) για την... συμμετοχή  στην πορεία κια συγκέντρωση, ο Δήμαρχος Πατρέων κάνει δηλώσεις για την κακιά κυβέρνηση Τσίπρα -ΑΝΕΛ. Παρεμπιπτόντως, ακόμη δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα του τι έχει συμβεί με τα αδιάθετα τρόφιμα  για τους φτωχούς στον Παμπελοποννησιακό! Περίσσευσαν όντως όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν ή όχι;



 
Η πορεία ξεκίνησε από το νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», όπου... ενδιαιτεί ο γνωστός τεμπέλης εργατοπατέρας και κατέληξε στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου


Στην σημερινή συγκέντρωση και διαδήλωση του νοσοκομειακού καραβανιού στην Πάτρα, συμμετείχε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, με τον Αντιδήμαρχο Υγείας – Πρόνοιας Δημήτρη Πελεκούδα, τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του ΚΟΔΗΠ Θόδωρο Τουλγαρίδη και Ελένη Μπιρλή, καθώς και δημοτικούς συμβούλους.

Το αίτημα για άμεση αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών του δημόσιου συστήματος υγείας της χώρας, έφερε στην Πάτρα το «Καραβάνι της υγείας» σήμερα το πρωί της Πέμπτη, αλλά η συμμετοχή κόσμου ήταν ελάχιστη. Θα έλεγε κανείς πως εάν δεν υπήρξε το σχετικό χάπενιγκ με τα ομοιώματα, θεατρικού τύπου, που σατίριζαν την κυβέρνηση, οι πολίτες της Πάτρας ούτε που θα έδιναν σημασία, καθώς το αντιλαμβάνονταν μόλις με την φασαριόζικη διέλευσή του! 

Το «παρών» έδωσαν εργαζόμενοι νοσοκομείων, γιατροί, εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ και συνταξιούχοι. Οι απλοί πολίτες αδιαφόρησαν.

Η πορεία ξεκίνησε από το νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», όπου... ενδιαιτεί ο γνωστός τεμπέλης εργατοπατέρας και κατέληξε στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, όπου με μια συμβολική κίνηση, μέλη του καραβανιού ανέβηκαν στη γέφυρα του Ρίου και πέταξαν ομοιώματα του υπουργικού συμβουλίου στη θάλασσα.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης, σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης τόνισε: 

«Η σημερινή κινητοποίηση πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία, για να κλιμακωθεί ο αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που εμπορευματοποιεί την υγεία.

Οι ελλείψεις στα νοσοκομεία και την πρωτοβάθμια περίθαλψη, υποβαθμίζουν τις παροχές υγείας, προκαλούν τεράστια προβλήματα στις λαϊκές οικογένειες που καλούνται να πληρώσουν ακριβά για να έχουν ιατρικές υπηρεσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: