ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Δημότη μην περιμένεις τίποτα από το Δήμο Πατρέων!



 

Αντιφατική η απάντηση της Δημοτικής Αρχής για τις πλατείες


Κυριακόπουλος - Αντιγραφή Του Ηλία Κυριακόπουλου

Ο Δήμος Πατρέων απάντησε! Αυτό θα μπορούσε να είναι η πρώτη είδηση!

Πιο συγκεκριμένα, η Δημοτική Αρχή με δελτίο τύπου, απαντά σε όσους τολμούν και αναφέρονται στους δημόσιους χώρους (πλατείες, άλση κτλ), κυρίως δε, κατηγορεί δημοτικούς συμβούλους και παρατάξεις (βλέπε Νέα Πόλη και Ηλία Γκοτσόπουλο για σχετικά).
Το salos.gr πρωτοπόρησε στο συγκεκριμένο θέμα, με συνεχή ρεπορτάζ, όχι για να «χτυπήσει» τη Δημοτική Αρχή Πελετίδη, όπως αυτοί ή κάποιοι άλλοι καλοπροαίρετοι θέλουν να νομίζουν, αλλά για να τους «ταρακουνήσει» όπως έχει γραφτεί πολλάκις, ώστε να πράξουν το αυτονόητο: τη δουλειά για την οποία εξελέγησαν να κάνουν.
Ο Δήμος Πατρέων κατηγορεί την κυβέρνηση για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα στους δημόσιους χώρους της Πάτρας! Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι είδηση… Άλλωστε, το εύκολο «κατηγορώ» προς τρίτους, κάποιοι το έχουν στο αίμα τους!
Η Δημοτική Αρχή Πελετίδη λοιπόν, καταγγέλλει και δικαιολογείται, ότι λόγω της σοβαρής έλλειψης προσωπικού, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Σε αυτό το σημείο δεν θα διαφωνήσω καθόλου! Υπεραμύνομαι αντιθέτως και συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις με τη Δημοτική Αρχή, στη διεκδίκηση απαραίτητων και αναγκαίων, νέων θέσεων εργασίας στο Δήμο Πατρέων!
Απ’ ότι φαίνεται όμως και για να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους, για να πηγαίνουμε σε βδομαδιάτικες πολιτικές – κομματικές πορείες «κατά της ανεργίας» και να χρησιμοποιούμε σχεδόν όλο το προσωπικό του Δήμου κατά το δοκούν και όχι μόνο για μία εβδομάδα, αλλά για έναν και παραπάνω μήνα, έχουμε τη δυνατότητα και τη θέληση και το κάνουμε… Αυτό δεν είναι κοροϊδία; Δεν είναι πρόκληση της κοινής λογικής; Δεν είναι αντιφατικό ως προς τα σημερινά λεγόμενα του δήμου;  

Ποια είναι λοιπόν η προτεραιότητα του Δήμου; Η πορεία ή Πλατεία που θα παίξουν τα παιδιά των Δημοτών;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: