ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Θλιβερός Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον λαό!


Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον λαό

Συνάντηση Στ. Θεοδωράκη με Ζ. Γκάμπριελ

Στον ισχυρισμό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τους πολίτες που τον ψήφισαν προέβη ο θλιβερός γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο επικεφαλής του κόμματος ισχυρίστηκε πως η κατάργηση της τρόικας είναι άνευ σημασίας.


Παράλληλα, η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος ζητεί να έλθει στη Βουλή και να ψηφιστεί με ονομαστική ψηφοφορία η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους εταίρους.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του ΚΚΕ ισχυρίστηκε πως αυτά που εξήγγειλε προεκλογικά "ήταν μια διαφημιστική απάτη". Και πρόσθεσε: "Και μετεκλογικά αυτό έγινε πολύ πιο φανερό, η υποτιθέμενη σκληρή διαπραγμάτευση".

Στ. Θεοδωράκης: Να κυρώσει η Βουλή τη συμφωνία


Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή την επέκταση της δανειακής σύμβασης τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντικαγκελάριο της γερμανικής κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε πως συμφωνίες που φέρουν βαρύνουσα σημασία για τη χώρα πρέπει να έχουν την έγκριση του Κοινοβουλίου.

"Περιμένουμε τις αποφάσεις της ελληνικής Βουλής κι έχεις δίκιο" σημείωσε ο Στ. Θεοδωράκης απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου της ΝΕΡΙΤ Γ. Παππά σχετικά με το αν πρέπει να ψηφιστεί η συμφωνία. Και πρόσθεσε: "Περιμένουμε τις αποφάσεις του κ. Τσίπρα. Αυτός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Νομίζω ότι κάποια τέτοια σημαντικά πράγματα δεν μπορεί να τα αποφασίζει ένα κόμμα ή, τελοσπάντων, ένα τμήμα του κόμματος από ό,τι φαίνεται. Πρέπει να το αποφασίζει η ελληνική Βουλή".

Αναφερόμενος στον Ζ. Γκάμπριελ, ο Στ. Θεοδωράκης σημείωσε πως "είναι ένας άνθρωπος που υπερασπίζεται τις ελληνικές υποθέσεις δίνει μάχη στο πλαίσιο της Γερμανίας, στο πλαίσιο της καγκελαρίας και, αν πιστέψω και όλα αυτά που μου λένε και από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε την ελληνική κυβέρνηση τις τελευταίες ώρες αυτής της κρίσιμης διαπραγμάτευσης".

Χάρης Θεοχάρης: Το ζήτημα του δημοσιονομικού κενού σχετίζεται με τα πρωτογενή πλεονάσματα

Στην παρατήρηση ότι το δημοσιονομικό κενό σχετίζεται με το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων που θα απαιτηθούν για το τρέχον οικονομικό έτος προέβη ο βουλευτής του Ποταμιού Χ. Θεοχάρης (ρ/σ Real FM). Ο Χ. Θεοχάρης επΙσήμανε πως "δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το δημοσιονομικό κενό χωρίς να ξέρουμε για το πλεόνασμα". "Αυτό που μας επείγει είναι αν ταμειακά το κράτος θα μπορέσει να βγάλει τους επόμενους μήνες" πρόσθεσε, ενώ σημείωσε πως "φαίνεται να υπάρχει μεγάλη δυσκολία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: