ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Βαρέθηκε τη ΔΗΜΑΡ ο Ψαριανός και λόγω ΣΥΡΙΖΑ πάει να καθαρίσει σκάλες στο Ποτάμι!

Ο Γρηγόρης αρχίζει το ανέβασμα στις σκάλες του Ποταμιού, πριν αρχίσει το σφουγγάρισμά τους!


Δεν φεύγω εγώ από τη ΔΗΜΑΡ, αλλά αυτή από μένα, λέει ο εκκεντρικός υπ’ ατμόν βουλευτής του κόμματος

Στην έξοδο από τη ΔΗΜΑΡ είναι ο βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός, που προσανατολίζεται για να καθαρίζει σκάλες στο Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη, παρά στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως εγκαλούσε τους συντρόφους του εκείνους που δείχνονται φιλικοί προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης! 

Σε συνέντευξή του άσκησε κριτική στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ πως από τη διακηρυγμένη θέση της να μη συζητά για την κεντροαριστερά παρά μόνο να καλεί κάποιους στο «σαλόνι» της, τώρα μιλά με όλους «αλλά με την προϋπόθεση ότι μετά θα πάμε όλοι μαζί στο ΣΥΡΙΖΑ». 

Είπε μάλιστα (στο "Βήμα FM") πως «λυπάται» για τους φίλους του που ανήκουν στην ανανεωτική αριστερά και εγκλωβίζονται σε μια στρατηγική επιστροφής «σε ένα πράγμα που είναι χειρότερο από αυτό από το οποίο φύγαμε». Γι αυτό και ο ίδιος πάει… Ποτάμι.

Ο Γρηγόρης μας, είπε πως στόχος της συγκρότησης της κεντροαριστεράς είναι να γίνει βασικός παίκτης και όχι να πάει να προσχωρήσει μετά ως «τσόντα» σε κάποιους άλλους. (Σ.σ.: όπως κάνει ο ίδιος). 

«Πρέπει να συγκροτηθεί για να πρωταγωνιστήσει. Αυτό το σχέδιο με περιλαμβάνει» είπε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, που αλληθωρίζει προς Ποτάμι ή Ελιά.

Ο Γρηγόρης μας, είπε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του, αλλά πως η ΔΗΜΑΡ είναι εκείνη που αποχωρεί. «Τσίτσο το λιμάνι φεύγει», είπε χαρακτηριστικά. Για τούτο ανακοίνωσε πως δεν θα προσέλθει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ λέγοντας μάλιστα πως και άλλες 30 που πήγε «με γράφανε και εμένα και άλλους». «Δεν συμμετέχω στις κομματικές διαδικασίες είμαι ωσεί παρών», είπε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, που το έχει ρίξει στο σολρορόπ!

Επιβεβαίωσε ότι θα πάει στο συνέδριο του Ποταμιού, όπως θα πήγαινε και στο συνέδριο της «ροδακινιάς, της φτελιάς ή της φλαμουριάς». Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο για στενότερη σχέση του με το Ποτάμι, όπως αναφέρει η "Ναυτεμπορική", ενώ η σημερινή “Αυγή” το φέρει σίγουρο.

Επιτέθηκε στο Φώτη Κουβέλη, λέγοντας πως περίμενε να αναλάβουν κάποιοι την πολιτική ευθύνη για το ναυάγιο σοβαρά και «όχι να θέσουν σε ψηφοφορία παραίτηση» είπε, αγνοώντας ότι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έχει εκλεγεί από Συνέδριο και αυτό είναι αρμόδιο για την αποδοχή ή όχι της παραίτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: