ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Κι ας μην… δένουν τα σκυλιά με τα λουκάνικα



 Γαβ, γαβ, γαβ. Τελείωνε αφεντικό πρέπει να πάω και προς νερού μου...


Ασκήσεις Δημοκρατίας από νεαρό σχολικής ηλικίας και από τον Αλέξη μαθήματα… ποδοσφαίρου

Παραδίδει μαθήματα στα ΜΜΕ.

Κάποιοι παπαγάλοι της δημοσιογραφίας που εργάζονται στα κανάλια νόμισαν πως βρισκόμαστε στην εποχή που «δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα», γι αυτό όλο το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα ωρύονταν και απορούσαν πως ο Αλέξης Τσίπρας απαιτεί εκλογές. Και εκείνος τους έδινε μαθήματα ποδοσφαίρου.

«Σας το έλεγα ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπαίνουν τα καλύτερα γκολ», είπε στους δημοσιογράφους, με χιουμοριστική διάθεση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, όταν έμπαινε στα γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου. Κάτι ήξερε από νωρίς και γι αυτό τους ψύλλιασε, τους έβαλε σε ανησυχές.

Μάλιστα το βράδυ στα κανάλια ρωτούσαν εάν θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λες και αν ζητήσει εκλογές ο Αλέξης, ο Κάρολος Παπούλιας θα τις προκηρύξει άμεσα και ευχαρίστως.

Ωστόσο οι πολίτες με τον ευπρεπή τρόπο που προσήλθαν και με την σοβαρότητα που αντιμετώπισαν τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν βρισκόμαστε πια στην εποχή της ντουντούκας και των γύρων του θριάμβου.

Τα μαθήματα δημοκρατικής συμπεριφοράς κάποιοι τα παίρνουν από την μικρή τους ηλικία, ενώ άλλοι που δεν… κάνουν εκπτώσεις προσέρχονται με το τετράποδό τους. Είπαμε και επαναλαμβάνουμε, δεν είμαστε πια στην εποχή που «δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα»!  

Αυτό το καταλαβαίνει ακόμη και ο μικρός Γιώργος Μ., των φωτογραφιών, που από την νηπιακή ηλικία του ασκείται σε μαθήματα δημοκρατίας.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από εκλογικό κέντρο της Πάτρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: