ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Στις κάλπες από το πρωί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας για την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου Πατρέων

Η εκλογική διαδικασία άνοιξε και έσπευσαν κι όλας οι πρώτοι ψηφοφόροι.

Την Παρασκευή μεθαύριο συνέρχεται και η συνέλευση της «ΡΑΠ-Ανθρώπινη Πόλη» να καθορίσει ημερομηνία εκλογών στην παράταξη

Ο Γιάννης Λάμπρου μιλά για γιορτή της Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, όπου σήμερα Τετάρτη 12-2-2014, γίνονται οι εσωκομματικές εκλογές.




Στις κάλπες για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου για τις εκλογές εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας, προσέρχονται τα μέλη του κόμματος από το πρωί της 10 η ώρα σήμερα. Ο Γιάννης Λάμπρου, εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, τις χαρακτηρίζει γιορτή της Δημοκρατίας, κατά την οποία δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι και το μόνον που ενδιαφέρει είναι η ενότητα των μελών.



Η Εφορευτική παρούσα στην ώρα της.
Στα γραφεία του κόμματος, επί της οδού Κορίνθου 311, στήθηκε η κάλπη των εσωκομματικών εκλογών, στην οποία πέφτει ενιαίο ψηφοδέλτιο με τα τρία ονόματα των υποψηφίων. Αυτοί είναι ο ταχυδρομικός Γιάννης Λάμπρου, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ο Τάκης Γεωργακόπουλος μέλος της Οργάνωσης Μελών των Υγειονομικών και ο Χρ. Πατούχας, δημ. σύμβουλος Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτεία», ο οποίος δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ωστόσο προτάθηκε από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής να τεθεί υπό την κρίση των μελών του κόμματος.



Είναι γεγονός ότι από χθες το πρωί, που είδε το φως της δημοσιότητας άρθρο του Χρ. Πατούχα, με το οποίο ζητά –ούτε λίγο μήτε πολύ- να ελεγχθεί τυχόν αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που δεν θα του είναι αρεστό και ενώ έχει προηγηθεί διαβούλευση των Μελών Οργανώσεων του κόμματος, κατά την οποία δεν φάνηκε να συγκεντρώνει ικανοποιητικό αριθμό υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του, έχει προκληθεί δυσαρέσκεια στα μέλη του κόμματος, που χαρακτήρισαν την στάση του ως επέμβαση στις εσωκομματικές διαδικασίες.



Πολύ περισσότερο που και προ ημερών, σε συνέντευξή του στον ΑΛΦΑ, είχε και πάλι επέμβει, ενώ χθες, ξεχνώντας ο ίδιος ότι δεν θέλησε να εγγραφεί μέλος του κόμματος, διαμαρτύρονταν δημόσια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του δίνει το δικαίωμα να ψηφίσει!  (Βλέπε και Πρωτοφανής επέμβαση στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ )



Η εκλογική διαδικασία θα τερματισθεί με το άνοιγμα της κάλπης στις 9 το βράδυ και την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Η ανάδειξη υποψηφίου εκ μέρους του κόμματος θα τεθεί υπόψιν της Πολιτικής Γραμματείας στην Αθήνα, ενώ την καθοριστική άποψη για τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων θα έχει η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Ριζοσπαστική Ανανεωτική Πρόταση (ΡΑΠ) Πάτρα – Ανθρώπινη Πόλη».


Τα μέλη της θα συνέλθουν σε Συνέλευση μεθαύριο Παρασκευή, ώρα 7 το απόγευμα για να εξετάσουν το πρόγραμμα και τις θέσεις της παράταξης και υπολογιζομένου του σημερινού εκλογικού αποτελέσματος στον ΣΥΡΙΖΑ, να καθορίσει ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξή του και από την ΡΑΠ.  
Δεν έλλειψαν και οι αναμνηστικές από την γιορτή της Δημοκρατίας των εσωκομματικών εκλογών!
Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά από το στήσιμό της και συγκέντρωσε κάμποσα ψηφοδέλτια η κάλπη.
Εκλογές υπό το άγρυπνο βλέμμα του Τσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: