ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Από σήμερα με ηλεκτρονική δήλωση οι προσλήψεις των 589 στην Δ(Ν)Τ

Σήμερα το απόγευμα ξεκινά η στελέχωση της "Δημόσιας" Τηλεόρασης (ΔΤ) με την πρώτη προκήρυξη της πρόσληψης 589 ατόμων από όλες τις ειδικότητες και έως τη στιγμή που θα καταστεί δυνατόν να εκπέμψει από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. 
 Για τη συμπλήρωση των υπόλοιπων 1.500 θέσεων θα αξιοποιηθούν οι αιτήσεις που θα υποβληθούν και οι ενδιαφερόμενοι δεν θα χρειαστεί να υποβάλουν ξανά αιτήσεις. Ανάλογη διαδικασία ισχύει και για την Θεσσαλονίκη, όπου η κυβέρνηση προσδοκά να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις που ανήκαν στην ΕΡΤ.
 Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν από σήμερα το απόγευμα τις αιτήσεις τους... ηλεκτρονικά και μάλιστα στην ιστοσελίδα του... υπουργείου Οικονομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: