ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΤΡΑ: Όχι στην παρακράτηση μισθού από το Ειρηνοδικείο για εξόφληση δανείου

Φωτογραφία αρχείου


Το Eιρηνοδικείο της Πάτρας "παγώνει" την παρακράτηση από το μισθό ιδιώτη για την εξόφληση δανείου. Πρόκειται για απόφαση σταθμό, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους δανειολήπτες που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη για διαγραφή των χρεών τους, να μην πληρώνουν τη μηνιαία δόση. 

Σύμφωνα με την απόφαση, το δικαστήριο παγώνει την παρακράτηση του μισθού ιδιώτη, για δάνειο που είχε πάρει από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του τον Οκτώβριο του 2017. 
 
Στην προκειμένη περίπτωση η δικαιοσύνη έκρινε ότι λόγω των χαμηλών εισοδημάτων, ο δανειολήπτης δεν μπορεί να πληρώνει κάθε μήνα τη δόση.
Ο αιτών είχε πάρει δάνειο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 13.500 ευρώ και κάθε μήνα πλήρωνε δόση 310 ευρώ. 

Ο μισθός του όμως μειώθηκε από τα 1500 ευρώ στα 920 κι επιπλέον είναι παντρεμένος, πατέρας ενός παιδιού, ενώ η έγκυος γυναίκα του δεν εργάζεται. 

(Πηγή: http://www.dete.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: