ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

H «Java 7 Update 11» ασπίδα στον ιό του Java της προηγούμενης έκδοσης για 850 εκατ. χρήστες

Όλο και περισσότερες ηλικίες εθίζονται από την ενημέρωση μέσω διαδικτύου. Στην Ελλάδα οι πολίτες που χρησιμοποιούν υπολογιστές για ενημέρωση φθάνουν τους 36% του συνολικού αριθμού των αναγνωστών. Πόσοι γνωρίζουν τους κινδύνους που εγκυμονούν οι ιοί;


Η εταιρεία προειδοποιεί και προτείνει την κατάργηση του κακόβουλου zero – day Java exploit
 Οι ειδικοί ασφαλείας προτείνουν στους χρήστες να απεγκαταστήσουν έστω και προσωρινά την Java από τους υπολογιστές τους προκειμένου να γλιτώσουν τη μόλυνση του μηχανήματος.

Το κακόβουλο λογισμικό με το όνομα μπορεί να λάβει τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή από χάκερ που γνωρίζουν πως να το αξιοποιήσουν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκμεταλλεύεται το κενό ασφαλείας της έκδοσης Java 7 Update 10 που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο για να δώσει τον έλεγχο του υπολογιστή μας σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

Η Oracle που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Java, έβγαλε μια αναβάθμιση έτσι ώστε να κλείσει την τρύπα ασφαλείας. Η αναβάθμιση Java 7 Update 11 διορθώνει το πρόβλημα και η Oracle προτείνει στους χρήστες να την εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους.

Σήμερα το Java είναι εγκατεστημένο σε περισσότερους από 850 εκατομμύρια υπολογιστές και άλλες συσκευές και αν οι χρήστες δεν αναβαθμίσουν τη συσκευή τους, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα.

(Πηγή: www.thestival.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: