ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ταξιτζήδες στην Εύβοια πρότειναν στον Ραγκούση να γίνει ταξιτζής!


Στιγμιότυπο από την κινητοποίηση στην Εύβοια.

Ο ίδιος προτιμά ελικόπτερο, προπονούμενος για την αποχώρησή του!

 Συνέβη στην Εύβοια το περασμένο Σάββατο, κατά την συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Ταξιτζήδες πρότειναν στον Ραγκούση να γίνει συνάδελφός τους, ταξιτζής. Ο ίδιος προτιμά την θέση βοηθού πιλότου μιας και εάν συνεχίσουν τα αντιλαϊκά μέρα, είναι πιο πιθανό να φεύγουν από την ταράτσα του υπουργείου τους με ελικόπτερο, για άλλη χώρα, παρά με ταξί.
Τα στελέχη του κόμματος υποδέχτηκαν αγανακτισμένοι οδηγοί ταξί. Σύμφωνα με την "Evoiki Gnomi", πάνω από 200 αυτοκινητιστές και λιγοστοί αγανακτισμένοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν και φώναξαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και του Γιάννη Ραγκούση. Χαρακτηριστικότερο ήταν εκείνο των οδηγών ταξί που δείχνουν να εμπνέονται πολύ από τον υπουργό Μεταφορών.
Το ευρηματικό σύνθημα έλεγε: «Ραγκούση προλαβαίνεις να παραιτηθείς και πήγαινε να γίνεις ταξιτζής»! Ευτυχώς η αγανάκτηση των πολιτών περιορίστηκε σε συνθήματα και δεν σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια. Σ' αυτό βοήθησε και η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρίσκονταν στο Διοικητήριο.
Πάντως μετά την προσωρινή αναστολή της απεργίας, τέλος καλό, όλα καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: