ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Θεσσαλονίκη: Ο Μίκης ξεσήκωσε τα πλήθη - Πάτρα: Αναμένεται


Ο Μίκης στο βήμα της Αριστοτέλους

 Αποκάλεσε ραγιάδες τους κυβερνητικούς

Πλημμύρισε από κόσμο την Πέμπτη 9-6-11, η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για να ακούσουν τον Μίκη Θεοδωράκη, παρά την απαγόρευση του δήθεν ανεξάρτητου, αλλά εκλεγμένου με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, δημάρχου Μπουτάρη. Έναν Μίκη χειμαρρώδη, με άσβεστο το πάθος και την αγάπη για την Ελλάδα. Δεν υπήρξε άλλη περίοδος με τόσους πολλούς ραγιάδες που προτίθενται να πουλήσουν τον λαό για μια καρέκλα, τόνισε φωνάζοντας: Η Ελλάδα δεν πωλείται. Στο μεταξύ όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Contra για τις επί δυο εβδομάδες συγκεντρωμένους πολίτες που διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα υπεύθυνος είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη!
Νεώτερες πληροφορίες φέρουν μέλη της "Σπίθας" που ενεργοποιούνται στην Πάτρα, να έχουν προσπαθήσει την προηγούμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία με την συμμετοχή του Μίκη. Αναμένεται να επαναλάβουν την προσπάθειά τους μετά την παρουσία του καλλιτέχνη στην Κοζάνη. 
"Να πληρώσουν οι κλέφτες" γράφει το πανό. Στιγμιότυπο από τη λαοθάλασσα της Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: