Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Τότε ο... στρατηγός Άνεμος, τώρα οι στενοί δρόμοι!

 

 

Πάντα με μια δικαιολογία στο στόμα η ΝΔ όταν βρίσκεται απολογούμενη για την ανικανότητα αντιμετώπισης των πυρκαγιών!

 

Πριν χρόνια κι ενώ καίγοταν ολόκληρη η Αττική, κάτι που είχε συμβεί  εντελώς απρόοπτα, ένα υπουργός της ΝΔ του Καραμανλή επικαλέστηκε τον... στρατηγό άνεμο, που τους μπέρδευε με τα... τσαλιμάκια του και η φωτιά  ένα πολύ μεγάλο μέρος αττικού δάσους. 

Σήμερα ήρθε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ιδίου κόμματος της Δεξιάς για να μας δικαιολογηθεί ότι φταίνε οι στενοί δρόμοι του Ξυλόκαστρου κια το δύσκολο ανάγλυφο της περιοχής!

Με αφορμή ντα παραπάνω, σκληρή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο επιφύλαξε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο που καίει για τρίτη μέρα, αλλά και για σειρά θεμάτων που απασχόλησαν την ειδησεογραφία σήμερα.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως ο Παύλος Μαρινάκης «επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αναφερόμενος στην πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, στην οποία έχασαν τη ζωή τους δύο κάτοικοι της περιοχής, έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί τη ''στενότητα των δρόμων'' της περιοχής».

Κια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε:

«Πρόκειται για μία ακόμη... σπουδαία διαπίστωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία διαβεβαίωνε, διά στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού, πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου» σχολίασε δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Και τώρα, στα τέλη της, «ανακάλυψαν» πως το Ξυλόκαστρο Κορινθίας έχει… στενούς δρόμους και «δύσκολο» γεωγραφικό ανάγλυφο. Πράγματι, εξαιρετική η προετοιμασία της κυβέρνησης Μητσοτάκη…» υπογραμμίζει με νόημα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς