Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Να κι ο 4ος υποψήφιος που είχαμε προαναγγείλει χθες


Ο Νικόλας Φαραντούρης με βίντεο που δημοσίευσε στα social media, ανακοίνωσε  την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Μπροστά» τονίζει ο Νικόλας Φαραντούρης, ο ευρωβουλευτής από την Κεφαλονιά για την επιθυμία του να θέσει υποψηφιότητά για τη θέση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Το ανακοίνωσε επισήμως μέσω διαδικτύου ο ευρωβουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νικόλας Φαραντούρης.

«Ξεκινάμε. Με αίσθημα ευθύνης και πίστη στις αξίες και τις αρχές μας, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Ο ΣΥΡΙΖΑ Μπροστά» τονίζει ο Νικόλας Φαραντούρης με βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Απορία. Δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γραμματία  να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους, όσοι θα ζητήσουν τον ψήφο των φίλων και μελών στις 24 Νοεμβρίου για την διεκδίκηση της προεδρίας και προσφεύγουν στις υπηρεσίες του διαδικτύου. Αυτό είναι ένα ερώτημα, διότι μόνο ένας, εκ των τριών κατέθεσε την υποψηφιότητά του στην Ράνια Σβίγκου, Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και αναμένεται ο 4ος Που είναι ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς