Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Πολάκης: Σκληρή απάντηση επί προσωπικού στον Αδωνι

Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή
 

«ΦΕΡΑΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ. ΈΦΕΡΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΒΡΑΔΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ

«Άναψε ο γιαλός και κάηκαν τα ψάρια» με τη φωτιά που πήρε ο Παύλος Πολάκης, όταν ο άσπονδος εχθρός του ο Μπουμπούκος Γεωργιάδης τον εγκάλεσε ότι ως υυπουργός είχε πάειο στην Ζάκυνθο και χειρούργησε ασθενή. Τον χαρακτήρισε  « ο πρώτος ιδιώτης γιατρός που χειρούργησε στο νοσοκομείο της Ζακύνθου»!

Και πήρε την απάντηση ο κατ' εξακολούθηση ψεύτης από τπν Πολάκη. Είναι γνωστό πια σε όλους ότι ο Παύλος Πολάκης χειρούργησε στο νοσοκομείο το 2017 και απέδειξε  το ψέμα που καλλιεργούσε η ΠΟΕΔΗΝ και το παράρτημά της στην Αχαΐα επί αμίμητου προέδρου της, και κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της προπαγάνδας του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου, ότι το Νοσοκομείο Ζακύνθου είναι αποδιοργανωμένο και σε αυτό δεν μπορεί να γίνουν εγχειρήσεις!

«Είναι αισχρό το ψέμα που είπε, συγκρίνοντας το γεγονός ότι πήγα και χειρούργησα στο νοσοκομείο Ζακύνθου με αυτή την κατάπτυστη τροπολογία που φέρνει και ανοίγει τον δρόμο στην ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:

«Φέρατε ένα από τα χειρότερα νομοθετήματα και σαν τον κλέφτη το έφεραν. Έφερες το πιο ντροπιαστικό νομοθέτημα βράδυ, χωρίς να περάσει επιτροπές, γιατί ντρέπεσαι το δημόσιο ξεφτίλισμα.

Τι κάνεις με αυτό το πράγμα; Επιτρέπεις στην παρέα Εξαδάκτυλου, Πατούλη, Ελευθερίου και σε διάφορους άλλους των ΠΙΣ που από χρόνια το ζητούν χωρίς ανταπόκριση, τους ανοίγεις την πόρτα να φέρνουν πελάτες τους, να τους χειρουργήσουν κυρίως σε δημόσια νοσοκομεία με αντίτιμο που θα το καθορίσεις με υπουργική απόφαση. Αμφισβητείς τον πυρήνα της ύπαρξης του ΕΣΥ που όταν ένας άνθρωπος που έχει δώσει εισφορές πρέπει να καλύπτεται δωρεάν, έγκαιρα και ισότιμα».

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του υπογράμμισε ότι το Μάιο του 2017 ως υπουργός πήγε να χειρουργήσει τρία περιστατικά στο νοσοκομείο Ζακύνθου για να δείξει πως το «νοσοκομείο είναι ασφαλές και έτσι να ξαναλειτουργήσουν τα χειρουργεία του που κράταγε κλειστά μια τοπική μαφία για να καλύψει ιατρικά λάθη που είχε κάνει!».

«Έχει και η γελοιότητα τα όριά της. Αλλά για ακροδεξιούς θαυμαστές του Παττακού δυστυχώς πάτος στη διαστρέβλωση δεν υπάρχει! Λες και εγώ πληρώθηκα για τα χειρουργεία» σημειώνει ο Παύλος Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς