Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

«Περπατώντας τα Αχαϊκά Μετέωρα» στις 19 Μάη

Φωτογραφία αρχείου, από την περυσινή, πρώτη διαδρομή. Μπροστά στο εκκλησάκι του Άη Γιάννη, για σταθμό.


Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών-Ιστορικών και Αθλητικών εκδηλώσεων.- Απόσταση διαδρομής 12 χιλιομέτρων, δεύτερη πεζοπορική διαδρομή!

 

Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΤΟΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΓΟΛΕΜΙ ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΡΑΚΙΤΑ, ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ

 

Η Λέσχη Φαέθων, Ο Αθλητικός Σύλλογος Αστέρας Λεοντίου και Οι εκδόσεις Παναχαΐας ανακοίνωσαν την δεύτερη πεζοπορική Διαδρομή, «Περπατώντας τα Αχαϊκά Μετέωρα», στο πλαίσιο των Πολιτιστικών-Ιστορικών και Αθλητικών εκδηλώσεων τους.

Η Αφετηρία θα είναι το ελατόδασος του Γολέμι Λεοντίου και με κατεύθυνση την Ρακίτα ,το ταπεινό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής η Ασπροκκλησία, θα φτάσουμε στον Άγιο Γεώργιο των Λαπαναγγών που θα αντικρίσουμε τα Αχαϊκά Μετέωρα και την Μονή Μακελλαριάς και διασχίζοντας την κορυφογραμμή του Σερμεκουρίου 880 μέτρα ύψους που αποτελεί μέρος των Αχαικών Μετεώρων θα απολαύσουμε την θέα της περιοχής θα φτάσουμε στο τερματισμό της Διαδρομής, το Λεόντιο.

Η διαδρομή είναι ασφαλής για τους συμμετέχοντες , ο αγώνας δεν θα είναι ανταγωνιστικός η δε περιοχή είναι φυσικού κάλους γεμάτη με πολλά ιστορικά στοιχεία από τους επαναστατικούς χρόνους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και το κόστος θα καλυφθεί από τους συνδιοργανωτές.

Θα υπάρχει για τους συμμετέχοντες.

 

 


Γεύμα των πεζοπόρων στο Λεόντιο
 
Η οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ανακοινώνει ότι μετα το πέρας της πεζοπορικης διαδρομής έχει έλθει σε συμφωνία με την Ταβέρνα Λίθος για γεύμα σε όσους το επιθυμούν, με πλούσια και τοπικά εύγευστα φαγητά σε τιμή κόστους .
 
Όσοι το επιθυμούν να το δηλώσουν στον site για να κλείσουμε θεσεις.
 
Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή των περιπατητων και τα μετάλλια είναι δωρεάν και το κόστος θα καλυφθει από την οργανωτική επιτροπή.
 
Το μενού περιλαμβάνει τα παρακάτω:
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς