Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Αιώνιος εχθρός ο Κ. Βαξεβάνης κατά τον Κυρ. Μητσοτάκη!

Βαξεβάνης: Με το που ορκίστηκε ο Μητσοτάκης «η ομάδα παρακολούθησης και οι οικονομικές υπηρεσίες πήραν εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τη ζωή μου»
Ο Κώστας Βαξεβάνης, στον Άρειο Πάγο στις 7-11-2022, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γιάννη Μαντζουράνη, μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento για τις υποκλοπές.


 

Με το που ορκίστηκε ο Μητσοτάκης «η ομάδα παρακολούθησης και οι οικονομικές υπηρεσίες πήραν εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τη ζωή μου»

Σε μια προσωπική αποκαλυπτική ανάρτηση στο Twitter προχώρησε ο Κώστας Βαξεβάνης, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας του, την ώρα που οι αποκαλύψεις είναι ραγδαίες πια και από Μέσα Ενημέρωσης χαρακτηρισμένα ως φιλικά στην κυβέρνηση τα οποία αποκαλύπτουν το παρακράτος Μητσοτάκη και όχι  μόνον από το Documento, που ασκεί ανυποχώρητα ερευνητική δημοσιογραφία.

Ο εκδότης του  Documento, αιώνιος εχθρός Κ. Βαξεβάνης κατά τον Μητσοτάκη, γράφει σχετικά:

«Μια ώρα αφ' ότου ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, η ομάδα παρακολούθησης και οι οικονομικές υπηρεσίες πήραν εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τη ζωή μου περιμένοντας ότι κάτι θα βρουν ή θα δημιουργήσουν έστω. Το λέω τώρα που άνοιξε η πόρτα της κόλασης», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο υποκλοπών, λαβαίνοντας πλήθος μηνυμάτων από αναγνώστες.

 


 
Μια ώρα αφ ότου ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, η ομάδα παρακολούθησης και οι οικονομικές υπηρεσίες πήραν εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τη ζωή μου περιμένοντας ότι κάτι θα βρουν ή θα δημιουργήσουν έστω. Το λέω τώρα που άνοιξε η πόρτα της κόλασης #Documento #υποκλοπές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς