Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Η ρύπανση της ακτής που προκαλεί αντιδράσεις

Κροκάλες από το μπάζωμα της παραλίας στην Αγυιά!

 

«Αν λοιπόν αποφασίσατε να μην κάνουμε μπάνιο εκεί, βάλτε πινακίδες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΟΚΥΜΒΗΣΗ και ξηλώστε τις ντουζιέρες και τ' αποδυτήρια»


Για την ρύπανση της παραλίας και της θάλασσας στην Αγυιά, έναντι του Κολυμβητηρίου, ο Πατρινός μπλόγκερ  Αντρέας Αποσκίτης στο σελίδα του στο διαδίκτυο με τίτλο ''Αυτά που δεν λέγονται''  γράφει γιαυτή και προτείνει να μπει απαγορευτικό σήμα και να ξηλωθεί το αποδυτήριο και η ντουζιέρα. Παράλληλα παραθέτει φωτογραφίες-τεκμήρια του οικολογικού εγκλήματος, που συνετελέσθη, αλλά και πιστοποιούν πως ήταν η παραλία στις18 Μαρτίου 2019!

Διαβάστε παρακάτω:

«Θα επιμένω μέχρι να το καταλάβετε.

Δέκατη ημέρα μετά το μπάζωμα της παραλίας με λασπόμπαζα.

Και κοιτάξτε τι κάνατε.

Η πρώτη φωτογραφία τραβηγμένη πρόπερσι το Μάρτιο , απέναντι ακριβώς από το πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς , δείχνει μια όμορφη καθαρή παραλία με γαλάζια νερά. (από τη συλλογή μου). Καταλάβατε τώρα γιατί κάναμε μπάνιο εκεί; 

Γιατί ήταν όμορφη παραλία. Παλιά είχε και ένα τοιχίο αλλά το έσπασε η θάλασσα.

Οι άλλες φωτογραφίες τραβηγμένες αυτές τις ημέρες στο ίδιο ακριβώς μέρος , απέναντι από το κολυμβητήριο , μετά τη διαμόρφωση της παραλίας από το Δήμο.

Εκεί που όπως είπα , ανέκαθεν έκαναν μπάνιο συμπολίτες μας.

Εκεί τοποθετεί ο Δήμος ντους, ομπρέλες και αποδυτήρια για τους λουόμενους.

Έχουν περάσει 10 ημέρες. Να δούμε πότε θα καθαρίσουν τα νερά της θάλασσας γιατί η παραλία προς το δρόμο θα μείνει με λάσπες μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο που θα πιάσουν βροχές.

Αν λοιπόν αποφασίσατε να μην κάνουμε μπάνιο εκεί , βάλτε πινακίδες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΟΚΥΜΒΗΣΗ και ξηλώστε τις ντουζιέρες και τ' αποδυτήρια».

https://www.facebook.com/groups/220553478699358/?multi_permalinks=954396838648348&comment_id=954454608642571&notif_id=1621528326239838&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς