Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Πάτρα: Ηλικιωμένοι σπάνε τα πόδια τους!

 Ηλικιωμένοι σπάνε τα πόδια τους μέσα σε ...

Βαδίζουν ανάμεσα σε διαλυμένες σχάρες στο κέντρο της πόλης!

Ο δήμος έχει ενημερωθεί εδώ και 11 ημέρες. Ακόμη ωστόσο δεν έχει μεταβεί κανείς στο σημείο, έστω για να το οριοθετήσει, ώστε να μην τραυματίζονται πολίτες.

Γιατί δεν κινδυνεύουμε μόνο από τον κορονοϊό. Ο λόγος για σχάρες ομβρίων, στα πλέον κεντρικά πεζοδρόμια της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, στο τμήμα της από την Μαιζώνος και έως την Κορίνθου.

Το πρόβλημα ακούγεται μικρό είναι ωστόσο αρκετά σοβαρό αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάλληλοι εμπορικών καταστημάτων έχουν βγει πολλές φορές από τα καταστήματα για να παράσχουν βοήθεια σε πολίτες που έχουν πέσει στο πεζοδρόμιο. Μάλιστα προσπάθησαν να επαναφέρουν τις σχάρες με τα χέρια τους, στην αρχική τους θέση, αλλά μετά από λίγο καταρρέουν ξανά.

Μικροί και μεγάλοι "σπάνε τα πόδια τους" μας λένε εμποροϋπάλληλοι που εργάζονται στο κέντρο. Έχουν δει με τα μάτια τους δεκάδες περιστατικά τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα έχουν καλέσει τηλεφωνικά στον Δήμο Πατρέων ώστε συνεργείο του να επιληφθεί του προβλήματος, αλλά έως σήμερα οι σχάρες παραμένουν, παγίδα για τους περαστικούς.

Πηγή: https://www.thebest.gr/

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς