Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Κάθοδο Αλέξη Τσίπρα αύριο στο ΠΠΝ Ρίου!

Αυτό είναι το Πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, στην Πάτρα

Αύριο, Τετάρτη 13.1, σύμφωνα με πληροφορίες, που μέλει να επιβεβαιωθούν, θα επισκεφτεί την Πάτρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας μια σειρά περιοδειών σε ολόκληρη τη χώρα. 

Στην Πάτρα θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου θα έχει μια συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου και εκπροσώπους του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Αυτό σε αυτή τη φάση, μέχρι να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα, προσδιορίζεται γύρω στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης.

Στη συνέχεια γύρω στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς, πχ επιμελητήριο Αχαΐας, Εμπορικό Σύλλογο κ.α. αλλά και επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης.

Αργά σήμερα Τρίτη, αναμενόταν επίσημη ανακοίνωση με το πρόγραμμα από το γραφείο του Προέδρου για την επίσκεψη του στη πόλη.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν το πρόγραμμα επίσκεψης του Αλ. Τσίπρα.

 

Πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, στην Πάτρα

10:30  Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Σύσκεψη με τη Διοίκηση και Διευθυντές κρίσιμων κλινικών του Νοσοκομείου στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Συνάντηση με εργαζόμενους.

12:00  Σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας (Αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας)

13:30  Συνάντηση με επιχειρηματίες της πόλης και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την πανδημία (Ναύτ-οικο - Ρίο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς