Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Βρε τι δεν αντέχει ο Έλλην; Ρωτήστε τον Διαματάρη!

Αντ. Διαματάρης - Κυρ. Μητσοτάκης, οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!



Αυτός ξέρει εάν «η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ» - Δεν το βλέπετε;

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ


Είναι γνωστό ότι  στην Αμερική, κάθε καθώς πρέπει Αμερικανός για να μπορεί να στέκεται επαξίως στον περίγυρό του, επαγγελματικό, κοινωνικό, πολιτικό και ότι καλό, θα πρέπει να έχει κάτι ηχηρό να δείξει με αυτό να καμαρώνει  στους κύκλους του.

Έτσι ένας υπολογίσιμος το δέμας american εάν είναι ελληνικής καταγωγής, το πρώτο που θα κάνει, θα πρέπει να περικόψει την ουρά του επωνύμου του, ώστε να διατηρεί μεν την ελληνική ρίζα του, αλλά ταυτόχρονα να υποδηλοί και την αμερικανική δεύτερη πατρίδα.

Εν προκειμένω, εάν τυγχάνεις  και ιδιοκτήτης  της εφημερίδας που εκφράζει την ελληνική ομογένεια είναι ένας λόγος παραπάνω αυτός για να ενδυθείς την τήβεννο των φορούντων τα φαιά της σοφίας!

Κι επειδή, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους, δεν αρκεί μόνον να είσαι επι-δεξιός, να υβρίζεις από τις στήλες του Εθνικού Κήρυκος ΝΥ τον Συριζομαδουραίο Τσίπρα και τους άπλυτους αναρχοσυριζαίους, που έδιωξαν από την μητέρα Πατρίδα, όλα τα μεγάλα πνεύματα, σπουδασμένα κεφάλια, στο... Καλάμπια (σ.σ.:  Πανεπιστήμιο Columbia των ΗΠΑ κατά την εγκυκλοπαίδια Διαματάρη) όπως αυτό του Λημνιού Διαματάρη, που φαίνεται ότι είχε απηυδήσει ο άνθρωπος από τον συμπατριώτη του Ηλία Ηλιού, από το νησί με το Αντροφώνι.

«Λέγεται πως εκεί είχε πλευρίσει με τους άντρες του ο αναρχικός Οδυσσέας, είχε πιάσει ακτή για λίγες ημέρες να ξεκουραστεί  και οι Λημνιές μπρος στα κάλλη του Οδυσσέα πέταξαν τους άντρες τους από τον βράχο, απέναντι από τα μπαγκαλόους που σήμερα, ακόμη ονομάζεται Αντροφώνι. Είπαν πως βρήκαν σωστούς ναυτικούς, τους τάϊζαν με λωτούς, τους πέρασε στην Ιστορία και ο Όμηρος με εκείνο το μακροσκελέστατο ποίημά του, που μιλά για την οδύσσεια, αλλά αυτοί μόλις άδειασαν τα δέντρα από λωτούς, τέτοια εποχή πρέπει να ήταν,  έβαλαν πλώρη για Ιθάκη. Τέλος πάντων!

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή τον Λημνιό διευθυντή, κολλητάρι του Κυριακούλη της ΝΔ, κάποια σάιτ, εκεί στο american, είπαν να του κάνουν μασάζ ενημερωτικό και τι βρήκαν, που λένε; Ότι το... Καλάμπια δεν του έχει δώσει πτυχίο. Έκανε μία προσπάθεια να πάρει από αυτό, αλλά λόγω κακούργα καινωνία... Καταραμένη φτώχεια... Σιγά τα λάχανα!  Γιατί μήπως είχε τα προσόντα ο διοικητής 24 ωρών του νοσοκομείου;   Μιλά βρε Πατέρα, που αφήνεις τους Συριζομαδουραίους να αδικούν το παιδί! 

Τέλος πάντων αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙοι, που επιμένουν να έχουν άποψη για όλα και όλα τα ΜΜΕ γι αυτούς μιλούνε, σχολιάζουν για το ζήτημα που έχει προκύψει σε σχέση με τους  ανύπαρκτους τίτλους σπουδών του Υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη.

Και διαβάστε τι λένε:

«Σειρά δημοσιευμάτων στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ παρουσιάζουν στοιχεία που αμφισβητούν το βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη. Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Columbia, τα δημοσιεύματα αναφέρουν, επικαλούμενα στοιχεία από το ίδιο το πανεπιστήμιο, πως ο κ. Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Ο κ. Διαματάρης οφείλει άμεσα να προχωρήσει στις αναγκαίες εξηγήσεις. Οφείλει δηλαδή να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα. Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει.

Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ».

Άμα δεν άντεχε δεν θα καθόταν σταυροπόδι κάθε βράδυ, ανακούρκουδα, να βλέπει την εκπομπή της αγίας Όλγας που τρέμει! 

Άντε και σταματώ εδώ, γιατί άρχισα να τα παίρνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς