Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Κουκάκι: Αυθαίρετα χωρίς ένταλμα μπούκαραν στο σπίτι

«Δεν είχαν χαρτί εισαγγελέα, μας το εμφάνισαν αφού είχαν χτυπήσει και δέσει πισθάγκωνα τους γιους και τον άνδρα μου», είπε στο Popaganda.gr, η σύζυγος Ινδαρέ.



«Δεν είχαν χαρτί εισαγγελέα, μας το εμφάνισαν αφού είχαν χτυπήσει και δέσει πισθάγκωνα τους γιους και τον άνδρα μου», λέει η σύζυγος


«Σήμερα το απόγευμα που μετατράπη η προσαγωγή σε σύλληψη δεν μου επετράπη η είσοδος στην ΓΑΔΑ και η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστούν τα τραύματα που φέρουν».

Τα παραπάνω δήλωσε στο ΑΝΤ1 (δημοσιογράφος Ν. Χατζηνικολάου), ο δικηγόρος της οικογένειας Ινδαρέ, Θόδωρος Μαντάς σε ερώτηση. Επίσης δήλωσε ότι δεν υπήρχε ένταλμα του Εισαγγελέα όταν η ΕΛΑΣ θέλησε να χάραμα να εισέλθει στο σπίτι δίπλα από την κατάληψη στο Κουκάκι.

Τόνισε δε πως θα είναι μεγάλη η νύχτα, εννοώντας μέχρι  να του επιτραπεί η επαφή με τους κρατούμενους.

Διέψευσε δε όσες φήμες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, που θέλουν τους κρατούμενους να ενέχονται σε πράξεις έκνομες.

Κι ακόμη:

Η σύζυγος Ινδαρέ δήλωσε ότι δεν υπήρχε ένταλμα του Εισαγγελέα όταν η ΕΛΑΣ θέλησε να πρωί να εισέλθει στο σπίτι δίπλα από την κατάληψη στο Κουκάκι.

«Δεν είχαν χαρτί εισαγγελέα, μας το εμφάνισαν αφού είχαν χτυπήσει και δέσει πισθάγκωνα τους γιους και τον άνδρα μου», είπε στο Popaganda.gr. Είμαι σε καθεστώς τρόμου. Είναι μια καραμπινάτη περίπτωση κατασκευής ενόχων. Μπορείτε να δείτε στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα κανάλια, ότι ο σύζυγος και οι γιοι μου όχι μόνο δεν βρίσκονται στο κτίριο της κατάληψης, όχι μόνο δεν πετούν πέτρες ή άλλα αντικείμενα στην αστυνομία, αλλά κάθονται στο μπαλκόνι μας και παρακολουθούν όσα συμβαίνουν. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι περίοικοι που έκαναν το ίδιο πράγμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς