Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Με διορισμό από δικαστήριο η Διοίκηση του Μετάλλου

Αρπάχτηκαν ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ για τους αντιπροσώπους!

Νέοι τραμπουκισμοί επιβεβαιώνουν τον κατήφορο του συνδικαλιστικού κινήματος με πρωταγωνιστές την ηγεσία της ΓΣΕΕ και το ΠΑΜΕ, σημειώθηκαν στο προγραμματισμένο συνέδριο της ΠΟΕΜ, με επίδικο θέμα τους αντιπροσώπου την επικράτησή τους. 


Αδιαφορούν πάντως εάν στο συνδικαλιστικό κίνημα τέτοιες πρακτικές είναι αποκρουστικές, από το σύνολο των εργαζομένων, που βλέποντας αυτά, αρνούνται να συνδικαλιστούν και να θέσουν το κεφάλι τους στον...  ντορβά, βλέποντας ότι δεν υπάρχει στήριγμα συνδικαλιστικό σε ανώτερο επίπεδο!

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των εργαζομένων στο Μέταλλο, το ΠΑΜΕ, με τη γνωστή πρακτική των τελευταίων μηνών, με τραμπουκισμούς και βίαιες συμπεριφορές, ουσιαστικά ακύρωσε το προγραμματισμένο Συνέδριο της ΠΟΕΜ, οδηγώντας έτσι στον ορισμό διοίκησης από τα δικαστήρια, με τον νόμο 6/75.

Η έγνοιά του ήταν οι συσχετισμοί στο συνέδριο μεταξύ ΠΑΣΚ και ΠΑΜΕ, παρατάξεις που, μπορεί να αντιμάχονται, αλλά δεν έχουν πρόβλημα συνεργασίας όταν πρόκειται να αλλοιώσουν   συσχετισμούς, όπως στο πρόσφατο 36ο συνέδριο της ΠΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς