Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Καλύπτεται τους μπαχαλάκηδες με «λευκό κολάρο»



Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιεική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας. 


«Παραβιάζετε τον νόμο και την τάξη για τους μεγάλους και τους ισχυρούς. Για τους μπαχαλάκηδες με τα κοστούμια και τις γραβάτες που κλέβουν το δημόσιο και περνάνε ζωή χαρισάμενη εις υγείαν των κορόιδων» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή κατά την Ώρα του Πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην άρνηση ΝΔ - ΚΙΝΑΛ να ψηφίσουν την ερμηνευτική δήλωση, την αυστηρότερη ερμηνευτική εκδοχή για την τέλεση εγκλημάτων κατά την άσκηση των υπουργικών καθηκόντων. 

«Γιατί αρνείστε; Θέλετε να αντιμετωπίζεται με επιείκεια ένας υπουργός που πιθανόν δωροδοκήθηκε; Για ποιο λόγο; Έχετε κάτι να φοβηθείτε; Μήπως αυτό που σας καίει είναι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες στελεχών σας για όζουσες υποθέσεις; Μήπως θέλετε να εξασφαλίσετε από τώρα ότι θα παραγραφεί τυχόν υπόθεση δωροδοκίας υπουργού σας για το σκάνδαλο Novartis;» διερωτήθηκε με νόημα ο Αλ. Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Υιοθετώντας ακροδεξιά στόφα επιχειρεί να απαντήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς