Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Τρ. Αλεξιάδης: Παρέλαβαν σε καλή κατάσταση την Οκονομία


Ζήτησε εξηγήσεις για τα 600 εκατομμύρια επιπλέον φορολογικά έσοδα για το 2020, σε αντίθεση με τις προεκλογικές εξαγγελίες της Ν.Δ. περί μείωσης των φορολογικών επιβαρύνσεων ο Τρ. Αλεξιάδης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Tο περιεχόμενο του κατατεθειμένου προσχεδίου, αποδεικνύει την καλή κατάσταση της οικονομίας που παρέλαβαν και πόσο απείχαν από την πραγματικότητα, η προεκλογική κριτική και η καταστροφολογία της Ν.Δ. για την οικονομία της χώρας αλλά και οι εκφράσεις περί "προϋπολογισμού αυταπάτης, ιδεοληψιών, νεομνημονιακού, αντιαναπτυξιακού κ.λπ." που χρησιμοποιούσε ο κ. Σταϊκούρας ως εισηγητής για τον περυσινό προϋπολογισμό δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας

Πάντα για τη Δεξιά και τις συντηρητικές δυνάμεις αυτό είναι το περιεχόμενο της ανάπτυξης, τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, αναφερόμενος στο λεγόμενο αναπτυξιακό νομοσχέδιο και στα μέτρα που αυτό περιλαμβάνει, τα οποία στον πυρήνα τους έχουν όσα έζησε η ελληνική κοινωνία τις δεκαετίες του 1990 και του 2000.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Πετρόπουλος

Κάλεσμα στους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17:00 σήμερα στο Σύνταγμα ενάντια στα αντεργατικά μέτρα που περιλαμβάνονται στο λεγόμενο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο απεύθυνε μιλώντας Στο Κόκκινο ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Πετρόπουλος.
Στον Στάθη Σχινά ο κ. Πετρόπουλος μίλησε και για τις διατάξεις εκείνες που αφορούν τους δημόσιους υπαλλήλους και πως ανοίγουν οι πόρτες για ένα μεγάλο εύρος ιδιωτικοποιήσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός κ.ά.) και εξήγησε πως θα επηρεαστούν περίπου 50.000 εργαζόμενοι μόνιμοι και συμβασιούχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς