Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Ογκώδες συλλαλητήριο στο κέντρο της Πάτρας


Σε εξέλιξη συλλαλητήριο στο κέντρο της Πάτρας

Ογκώδες συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα σήμερα στο κέντρο της πόλης από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας των συμμετεχόντων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κινητοποίησης εναντίον του αντιαναπτυξιακού Ν/Σ που καταθέτει σήμερα για ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση. Το Ν/Σ αυτό αυτό περιλαμβάνει όλα όσα δεν αναφέρθηκαν ΄στο πρόγραμμα της ΝΔ προεκλογικά και κρύφτηκαν για να μην προκαλέσουν εκλογικό κόστος.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας για την αποψινή κινητοποίηση, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Κλιμακώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντεργατική επίθεση. Το Εργατικό Κέντρο της πόλης μας συνεχίζει με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση του ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.

Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, μετά από το μαχητικό συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη κλιμακώνουμε με νέο Συλλαλητήριο στις 24 Οκτώβρη και συγκέντρωση Στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας στις 6.30μμ.

Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης. Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς