Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Η κα Βίκυ Φλέσσα της ΕΡΤ είδε το φως το αληθινό!




Η επί δεκαετίες και μέχρι χθες παρουσιάστρια της εκπομπής "Στα άκρα" αποκαλεί την ΕΡΤ «"Πράβντα" του ΣΥΡΙΖΑ»! - Το είχε διαπιστώσει ενωρίτερα κι αν ναι γιατί δεν το κατήγγειλε; Το στιγμιότυπο από την ανάνηψη της κας Φλέσσα...
Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν...
Πόσο ελαφρείς Θεέ μου, αποδεικνύονται κάποιοι όταν απεκδύονται της "τηβέννου" που τους παρέχει το... γυαλί της δημοσιότητας!

Αποτελούν σημεία των καιρών! Αν μη τι άλλο δείχνουν έλλειψη σεβασμού, απέναντι σε έναν χώρο που συνεργάστηκε με τους συναδέλφους της επί αρκετό καιρό!


Εάν διαπιστώνεις και δικαίωμά σου είναι, ότι ολοκλήρωσες τον κύκλο σου στον χώρο αυτό και κρίνεις  ότι πρέπει να σαλπάρεις για άλλα λιμάνια, αναχωρείς αθόρυβα και κυρίως με αξιοπρέπεια, αλλά και χωρίς να παρέχεις δημοσίως διαπιστευτήρια, κατηγορώντας αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκες και που με δική σου ευθύνη παρέμενες, όσο διάστημα παρέμενες, μαζί τους!

Κι ακόμη περισσότερο, που τουλάχιστον, απ' όσο είναι γνωστό, δεν είχες διαφωνήσει, εν αντιθέσει με όσα διαπιστώνεις δημόσια σήμερα.

Διότι έτσι, δίνεις δικαιώματα της ανταπάντησης του τύπου:

«...Είναι γνωστό ότι τα ποσοστά της εκπομπής της κας Φλέσσα στην ΕΡΤ τοσα χρόνια έφταναν…"Στα Άκρα"! Το δε ερώτημα της τηλεθέασης της εκπομπής της είχε καταντήσει το πιο… σύντομο ανέκδοτο!».

»Από το σημείο αυτό όμως μέχρι του σημείου … η κυρία Φλέσσα που έκανε καριέρα … στην ΕΡΤ (σ.σ.: επί δεκαετίες) με την εκπομπή της "Στα Άκρα" (μέχρι πρότινος) σε συνέντευξή της στο "Πρώτο Θέμα" εκτός από το απαραίτητο… εγκώμιο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να ξεσπαθώνει κατά της ΕΡΤ και μάλιστα χωρίς καν να γίνεται η ερώτηση για το μαύρο στην ΕΡΤ, υπάρχει απόσταση… δεοντολογίας!». 

Κι αυτά όλα: Με γνωστό ότι το 2013, κάποιες χιλιάδες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ έμειναν άνεργοι εν μία νυκτί και κάποιοι λάτρεις της δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης ξενυχτούσαν έξω από τις εγκαταστάσεις των φορέων που είχαν βυθισθεί στο Μαύρο της πληροφόρησης από τους κ.κ. Σαμαρά, Βανιζέλο, Κεδίκογλου κλπ, περιφρουρώντας στο δικαίωμα στην ενημέρωση με συμβατούς και ασύμβατους όρους!

Μιλώ για απλούς πολίτες, που επί ενάμισι χρόνο, έδωσαν ψυχή και σώμα ξενυχτώντας μαζί με τους απολυμένους εργαζομένους. Κι αυτούς τους πολίτες, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους αγνοήσει, πολύ περισσότερο που φαντάζει, έστω και αχνά, το ενδεχόμενο σε περίπτωση επικράτησης της Δεξιάς να πέσει πάλι βαθύ το Μαύρο στην πληροφόρηση μέσω της ΕΡΤ! Και είναι κάτι που έχει δηλωθεί κατ' επανάληψη από στελέχη της ΝΔ, αλλά και προσωπικά από τον Κ. Μητσοτάκη...   

Παρά το ότι είναι γνωστό πως η ΝΔ έκλεισε την ΕΡΤ λοιπόν κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακύρωσε το κλείσιμο, η κυρία Φλέσσα δεν βρήκε να πει άλλο παρά, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ΕΡΤ «Πράβντα του ΣΥΡΙΖΑ»!

«Η κυβέρνηση έχει καταντήσει την ΕΡΤ τηλεοπτική "Πράβντα" του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι να συναντώ τηλεθεατές και να μου λένε "δεν βλέπω πια ΕΡΤ, δεν αντέχω"! 

"Αυτοί που λυμαίνονται τώρα τη δημόσια τηλεόραση σύντομα θα φύγουν και θα αναπνεύσουν οι δημιουργικές δυνάμεις της ΕΡΤ, οι άξιοι άνθρωποί της, υπομονή…"».

Πόσο ελαφρείς Θεέ μου, αποδεικνύονται κάποιοι όταν απεκδύονται της "τηβέννου" που τους παρέχει το... γυαλί της δημοσιότητας! 

Καταλήγουν σε τεμενάδες στην Δεξιά, ακόμη και μέσω του Πρώτου... Φλέματος. Του εντύπου που έπλεξε εγκώμια του ελληνικού Ναζισμού, των ημερών μας, με την... αγιογραφία προς την ΧΑ, που βοήθησε την αδύναμη γριούλα, να πάρει την σύνταξή της από το ΑΤΜ, το οποίο φρουρούσαν μέλη των Ταγμάτων Εφόδου. 

Και που στην ουσία, η γριούλα ήταν η συγγενής βουλευτή της ΧΑ! Και το ρεπορτάζ αυτό ήταν ένα  πρώιμο fake news, πριν αυτά κατακλύσουν  την πολιτική!

Αυτά και ας μην σκαλίσουμε την μνήμη μας, για να θυμηθούμε κι άλλα χειρότερα.




Με πληροφορίες και από documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς