Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Φασιστικά συνθήματα σε σχολείο εναντίον καθηγητή


 

Δείτε μία σταχυολόγηση ενθυμημάτων, από την δραστηριότητα του  κυρίου Μπογδάνου, ευγενική χορηγία του αρχείου, του Istologiou G. Mosxou

Από χθες η ΕΡΤ έφυγε οριστικά από την Ντίτζια των εκδοτών, που τους την είχε παραχωρήσει η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και πλέον εκπέμπει ψηφιακά από δικούς της πομπούς. 

Αυτό όπως ήταν φυσικό ενόχλησε το ιδιωτικό μιντιακό σύστημα, αφού άνοιξε δρόμο για απελευθέρωση των ΜΜΕ από τους δουλοκτητικούς όρους που προβλέπονται για όσα τηλεοπτικά ΜΜΕ ενταχθούν στο σύστημα των εκδοτών, που συγκρότησαν και διοικούν τον οργανισμό. 

Το μόνο μικρό πρόβλημα για τους χρήστες των συχνοτήτων της ΕΡΤ, είναι ο συντονισμός των συσκευών τους στις νέες συχνότητες.

Με αφορμή λοιπόν ότι στοχοποιώντας συγκεκριμένους καθηγητές, λίγες μέρες πριν, χρυσαυγίτες έγραψαν συνθήματα σε σχολείο της Ξάνθης όπου αναγράφονταν: 

«Μακεδονία, γη ελληνική», «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη», «Μπουνιές και κλωτσιές στους τουρκόφιλους καθηγητές» και άλλες αρκετές χυδαιότητες, μπήκε μπροστά πάλι η μηχανή του βοθροκάναλου, το οποίο υπηρετεί το σύστημα που ζητεί να επανέλθει το μαύρο στην ΕΡΤ (σ.σ.: που είσαι Κεδίκογλου, να τα δεις για να μην αισθάνεσαι μόνος).

Στην γραμμή αυτή ήρθε να συντονιστεί και ο γνωστός για τα ευτράπελά του και υπερφίαλα κύριος Κ. Μπογδάνος!

Η ΕΡΤ με ρεπορτάζ της καυτηρίασε την φασιστική αυτή επίθεση χαρακτηρίζοντας τα συνθήματα «φασιστικά και ρατσιστικά». Κάτι που καθόλου δεν άρεσε στον κ. Μπογδάνο, ο οποίος ασκώντας την γνωστή του τέχνη της κοπτοραπτικής (σ.σ.: εδώ χρειάζεται Πολάκης για να του εξηγήσει το Βερίκοκο) απομόνωσε το βίντεο τη στιγμή που έδειχνε το σύνθημα «Μακεδονία γη ελληνική» και επιτέθηκε στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ μιλώντας για «κατευθυνόμενα ανθρωπάρια».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΑΥΓΗ, ο εν λόγω κύριος, έγραψε:



«Η ΕΡΤ αποκαλεί το Μακεδονία γη ελληνική» ρατσιστικό σύνθημα μίσους και τρομοκρατίας». Αυτό το αίσχος πρέπει να κλείσει και να επαναστελεχωθεί από το μηδέν. Δεν ζητείται δεξιά ΕΡΤ, αλλά απαλλαγμένη από τα τηλεκατευθυνόμενα ανθρωπάρια που θα μεταδώσουν τ’ οτιδήποτε χωρίς αναστολή».
Όπως γίνεται κατανοητό, η  απαράδεκτη διαστρέβλωση, το fake news του κ. Μπογδάνου είχε ως μόνο στόχο την επίθεση στη δημόσια τηλεόραση, ειδικά σήμερα που αφήνει πίσω το «μαύρο» παρελθόν που της επέβαλλε το κόμμα στο οποίο θα είναι υποψήφιος βουλευτής. 

Ο κ. Μπογδάνος, χωρίς αίσθηση των γραφόμενών του,  πάλι επιτίθεται με φασιστικά επιχειρήματα και fake news και αυτή τη φορά κατά δημοσιογράφων!

Αλλά εάν θέλουμε να δούμε την άθλια τακτική του εν λόγω, αρκεί να ξαναθυμηθούμε ότι στις εκλογές του 2015, ανήμερα, προπαγάνδιζε κατά κόμματος της αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας μάλιστα πως θα... μονάσει στο χωριό του, στη Νάξο, εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ!

Τουναντίον δεν το έκανε και παρέμεινε στον ΣΚΑΪ,  μέχρι που τον έβγαλαν κλωτσηδών από κεί, όταν πάλι έκανε άθλια επίθεση προσωπική και άδικη στον Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Αυτή ήταν η Καταραμένη μέρα επετείου, του Κ. Μπογδάνου! 

Δείτε παρακάτω μία σταχυολόγηση ενθυμημάτων, από την δραστηριότητα του  κυρίου Μπογδάνου, ευγενική χορηγία του αρχείου, του Istologiou G. Mosxou.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

Βlog, fb, twitter, γενικά τα σόσιαλ μίντια ενοχλούν τη ΝΔ

Ο Κωνστ. Μπογδάνος ξέχασε ότι πρέπει να παραιτηθεί; https://gzmosxos.blogspot.com/2016/09/blog-post_542.html

Άθλια παρέμβαση του ΣΚΑΪ στην προεκλογκή διαδικασία!

Καταραμένη μέρα επετείου, αυτή του Κ. Μπογδάνου

Αθλιότητες Μπογδάνου κατά του Πρωθυπουργού
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς