Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Το ιερατείο του Δήμου Πατρέων αρνείται καλογερικά

Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, στριμώχνει τον δήμαρχο Πατρέων Πελετίδη.


Τώρα αρνείται και τον εκσυγχρονισμό των ενεργειακών δικτύων και την εγκατάσταση μονάδας υγροποιημένου αερίου στον νέο λιμένα

Ως αναχρονιστές καλόγεροι του Μεσαίωνα το ιερατείο της δημοτικής Αρχής Πατρέων αρνείται την εφαρμογή της χρήσης του υγροποιημένου φυσικού αερίου.
Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, αναφέρονται τα παρακάτω:
«Για άλλη μια φορά οι ιδεοληψίες της δημοτικής αρχής γίνονται ανάχωμα στην πρόοδο της Πάτρας. Μετά την άρνησή της να συμμετάσχει σε καινοτόμο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των ασύρματων δικτύων επικοινωνίας και μεταφοράς δεδομένων, τα λεγόμενα 5G, τώρα αρνείται και τον εκσυγχρονισμό των ενεργειακών δικτύων με την απόρριψη της αναγκαιότητας εγκατάστασης μικρής μονάδας υγροποιημένου φυσικού αερίου στον νέο λιμένα της Πάτρας.
Επισημαίνουμε ότι η αντικατάσταση του πετρελαίου από υγροποιημένο αέριο αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση αφού μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, συνεισφέρει δηλαδή στη βελτίωση του περιβάλλοντος και, κατά συνέπεια, της ποιότητας ζωής, δημιουργεί θέσεις εργασίας και εξοικονομεί πόρους αφού αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση. Ενδεικτικά μόνο, η εξοικονόμηση που προβλέπεται είναι της τάξης του 35-40% στην τελική τιμή κατανάλωσης. Δηλαδή μια μείωση των λογαριασμών κατανάλωσης στο λογαριασμό της ΔΕΗ των νοικοκυριών περίπου στο μισό!
Αυτό συνιστά κοινωνική πολιτική για τους πολλούς και όχι οι ανέξοδες πορείες χωρίς αναπτυξιακές προτάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς