Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Επίθεση φιλίας Βασιλειάδη προς Πελετίδη λόγω Αγώνων

«Ειλικρινά είναι άριστη» η συνεργασία Δήμου -Υπουργείου

Από μία ενωτική ομιλία, που συνιστούσε απρόσμενη επίθεση φιλίας, εκ μέρους του υφ. Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη προς τον παρόντα δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη, χρωματίστηκε η εκδήλωση για την προετοιμασία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων. 


Ο Γ. Βασιλειάδης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση και αναφερόμενος  στην πρόοδο των εργασιών που είναι αναγκαίες, -κάτι που τόνισε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Θόδ. Μενεγής στον χαιρετισμό του- διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία μεταξύ Υφυπουργού και Δήμου Πατρέων «ειλικρινά είναι άριστη».

Προφανώς ήθελε να απαντήσει στις Κασσάνδρες που εκμεταλλευόμενες την διαφορετική κομματική ένταξη του Δημάρχου Πατρέων, πίστεψαν πως θα ασκούσε υπονομευτική πολιτική στην εκδήλωση για την οποία την κεντρική ευθύνη φέρει το Υπουργείο!

Πάντως υπολογίζεται πως πάνω από 1.000 άτομα, παραβρέθηκαν στο προαύλιο του Μουσείου για να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή της πόλης, να μάθουν για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, αλλά και να ακούσουν ζωντανά, κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι, τον Πατρινό μουσουργό Vassilikos, ο οποίος ταξίδευσε από το Λονδίνο, όπου μένει τα τελευταία χρόνια, ειδικά για την εκδήλωση.

Το βράδυ Σαββάτου  χθες   25 Αυγούστου, εορτάστηκε  η συμπλήρωση ενός χρόνου για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας, τους οποίους θα διοργανώσει η πόλη σε ένα χρόνο. Η ανταπόκριση των χορηγών και του κόσμου στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, υπήρξε εντυπωσιακή. Όπως επίσης και η συμβολή εθελοντών και εθελοντριών που υποδέχονταν τους καλεσμένους. 

Της μουσικής εκδήλωσης προηγήθηκαν ομιλίες και χαιρετισμοί φορέων της πόλης, Επιμελητήριο, ΕΕΣΠ κλπ, παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, του Περιφερειάρχη και του υφυπ. Γιώργου Βασιλειάδη, που εξέπληξε με την επίθεση φιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς