Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Συλλυπείται για τον θάνατου του Ηλία Κατσαούνου

Δέηση υπέρ της ψυχής του Διευθυντή του 53ου Δημοτικού Σχολείου στο ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου


Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Ανδρέας Αθανασόπουλος, με δήλωσή του, εκφράζει τη θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του 52χρονου εκπαιδευτικού, Ηλία Κατσαούνου, διευθυντή του 53ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας. 


Ο Αντιδήμαρχος συλλυπείται θερμά τη σύζυγό του,  νηπιαγωγό Μαρία Μπαρακίτη καθώς και τα δυο τους παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία της σορού του εκλιπόντος θα γίνει την Τρίτη 28-8-2019, ώρα 11, από τον ΙΝ Παναγίας Αλεξιώτισσας. 

Δέηση υπέρ της ψυχής του Διευθυντή του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών Ηλία Κατσαούνου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, έγινε το πρωί της Κυριακής στο ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Πατρών μετά την Λειτουργία. Η δέηση έγινε από τον προϊστάμενο του ναού Αρχιμανδρίτη Ιωακείμ Σταματόπουλο.

Όπως αναφέρει ο Αθ. Κουμούτσος στο thebest.gr, η δέηση έγινε:

«Για τον Άνθρωπο-τον Δάσκαλό-τον Πατέρα-τον Εκπαιδευτικό-τον Παιδαγωγό- τον άνθρωπο με το χαμόγελο του κάθε πρωί στην πόρτα του σχολείου που μας καλημέριζε όλους γονείς και μαθητές. 
Κύριε διευθυντά-αγαπητέ Ηλία δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ, θα ζεις μέσα στις καρδιές μας και θα είσαι ο Φάρος τον παιδιών μας. Πιστεύουμε ότι από εκεί ψηλά θα μας προσέχεις και θα καθοδηγείς τα παιδιά σου-παιδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς