Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Οι βρετανικοί λέοντες στο Θυρεό που έσταζαν κόκκινο

Διαματυρία αντιπολεμική σήμερα στις 7.30 από το ΚΚΕ στην Πάτρα. Οι διαμαρτυρόμενοι ξεκίνησαν από την πλ. Εθνικής Αντίστασης, προ του ΕΚΠ και στην πορεία τους έκαψαν τη σημαία των ΗΠΑ, έξω από το υποπροξενείο της Μ. Βρετανίας, στη συμβολή των οδών Βότση και Όθωνος – Αμαλίας, όπως και λίγο μετά έξω από τα Δικαστήρια επί της Γούναρη, όπου οι διαδηλωτές άναψαν και καπνογόνο. Έρριξαν μπογιές κόκκινες κατά του αγγλικού κτιρίου και έτσι δεν τόλμησε να βγεί στο μπαλκόνι η μικρή Μέι Τερέζα (που την πάτησε το Τέζα) και να τους υποδεχθεί με στρατηγική του Σκόμπι!

Αποτέλεσμα ήταν να μετατρέψουν σε κόκκινο τον βρετανικό  θυρεό των λεόντων! Έτσι που να πιστεύει κανείς πως οι βρετανικοί λέοντες πίνουν το αίμα του λαού!

Στη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας στο ύψος της Γούναρη και πλατείας Πίνδου οπαδοί της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ φώναξαν τα δικά τους συνθήματα, ενώ το ΚΚΕ τα δικά του. Παρέμβαση της αστυνομίας έκρυψε τους ΠΑΟΚ τζήδες και τα πνεύματα ηρέμησαν. 

Οι διαδηλωτές του ΚΚΕ δεν έφτασαν μέχρι τα Ψηλαλώνια όπου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα γκρέμιζαν τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, καθότι ήταν μέλος του κοτσαμπάσικου φιλοαγγλικού κόμματος κιαμ όχι του ΚΚΕ, όπως λανθασμένα αφέθη να εννοηθεί εκ μέρους του Istologiou G. Mosxou. 

Διαμαρτυρίες διαδηλωτών εκδηλώθηκαν κατά της ηγεσίας των συγκεντρωμένων, που ούτε ένα άγαλμα δεν βρήκαν να το γκρεμίσουν, αφού το δ'ασουν πρώτα με κουβαρίστρες! Και έτσι προκλήθηκε σύγχυση στα αντιπολεμικά αισθήματα της βάσης που λανθασμένα πίστεψε πως το κόμμα ξαναγυρνά στην προδοτική γραμμή Σιάντου!




* Η φωτογραφία είναι από το thebest.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς