Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η ΑΒΕΞ καθάρισε από σκουπίδια, οι μετανάστες μένουν!



Σήμερα από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Χρήστου Κορδά, καθάρισαν το χώρο της ΑΒΕΞ, εκεί όπου έχουν βρει προσωρινή στέγη μετανάστες και πρόσφυγες. 


Πάντως όσοι ήλπισαν ότι θα επαναληφθεί η μέθοδος διωξίματος των μεταναστών με αυτή που μας είχαν συνηθίσει οι Παπουτσής, Δένδιας και άλλοι αστέρες, που έπαιρναν τους μετανάστες, τους πήγαιναν για τιμωρία στα γιουγκοσλαβικά σύνορα και τους παρατούσαν για να ξαναέρθουν πάλι εδώ, ας το ξεχάσουν. 

Θα βρεθεί άλλος τρόπος για να απαλλαχθεί το λιμάνι από τους μετανάστες, που δικαίως θέλουν να φύγουν από τη χώρα μας, για να πάνε εκεί που ζουν οι δικοί τους στη Δ. Ευρώπη.

Η ΑΒΕΞ καθάρισε από σκουπίδια κια οι σκηνές στο βάθοςμ της φωτογραφίας περιμένουν να φιλοξενήσουν τους κατόχους των. 

Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάνθηκε σήμερα ότι οι πρόσφυγες που είναι στα νησιά Λέσβος, Σάμος, Χίος, Λέρο, Ρόδος και Κω σε περιοριστικό καθεστώς κυκλοφορίας από την 20η Μαρτίου 2016, θα εξακολουθήσουν να παραμένουν στο καθεστώς αυτό, ενώ όσοι πρόσφυγες έρθουν από εδώ και στο εξής, δεν θα είναι σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και θα κυκλοφορούν ελεύθερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς