Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Μίκη, πράγματι, τη Ρωμιοσύνη, σήμερα μην την κλαις


Με αμφίσημα σχόλια υποδέχθηκαν οι αριστεροί το νέο κατόρθωμα του στιχουργού της Ρωμιοσύνης και του αείμνηστου Ανδρέα, που χτυπουσαν το βράδυ στην ταράτσα οι βασανιστές πρόγνοι αυτών που στέκονταν δίπλα του ως φρουρά στο Μίκη της «Σπίθας, που παρά τα όσα έχει επιδιώξει, δεν έγινε φλόγα. 


Απλά σήμερα κατάφερε να σβήσει ο ίδιος, όπως σβήνει αργά στις καρδιές των αριστερών αρχής γενομένης από το «Καραμανλής ή τανκς», την υπουργία Πολιτισμού επί Καραμανλή παρά τω κλπ κλπ και σήμερα με την συνύπαρξή του με τους ακροδεξιούς, τους φασίστες και τους πατενταρισμένους χρυσαβγίτες, κυνηγούς του Χυτηρίου και των μεταναστών. Με στρατηγούς τρελούς, με νοσταλγούς πραξικοπημάτων και με εθνικοβαρεμένους τύπου Αμβρόσιου κλπ

Δεν απομενει παρά να γράψει τραγούδια και για τους φασίστες.
Άλλωστε και ο Μπιθικώτσης ήταν που τραγούδησε σε πρώτη έκδοση τον ύμνο της χούντας το 1967!

Ανάμεσα στα όσα... κόσμησαν το κατόρθωμα του Μίκ(υ) ξεχωρίζω το σχόλιο της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου. 

Ο ίδιος ο διαχειριστής του Istologiou G. Μosxou επειδή έτυχε να βρεθεί στα πρώτα βήματα της σποράς των Λαμπράκηδων στην Πάτρα, με επικεφαλής τον «αείμνηστο» Μίκη των αγώνων, εκφράζοντας την οδύνη του για την κατάντια ενός μεγάλου ανδρός, που από τα μαρμαρένια αλώνια των αγώνων βρέθηκε σε συνύπαρξη με τους ιδεολογικούς βασανιστές του, καθυβρίζοντας την Αριστερά, προς το παρών δεν θα πεί περισσότερα. Η σιωπή ταιριάζει καλλύτερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανάρτηση της Σίας Αναγνωστοπούλου στην προσωπική της σελίδα στο fb:



Το συλλαλητήριο δεν πέτυχε τους στόχους με τους οποίους οι γνωστοί Μητσοτάκης, ΣΚΑΙ, ΠΆΜΑΚ κλπ το φορτωσαν. Η υποτιθέμενη λαϊκή οργή δεν ξέσπασε όπως επεδιωκαν. Κι όμως ρε παιδιά, κάτι με πονάει πολύ μέσα μου σήμερα. Με πονάει πολύ που το μουσικό χαλί της Αριστεράς έγινε μουσικός νιπτήρας για το ξέπλυμα των ακροδεξιων και φασιστοειδων. Αυτό δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτα.


Αγαπητέ Μίκη κι εσένα κάποτε εθνομηδενιστη σε αποκαλούσαν και σε στέλνανε στην εξορία. Μαζί με τους διώκτες σου σήμερα λες εμάς εθνομηδενιστες. ΣΩΠΑ ΌΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΆΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΆΝΕΣ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς