Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Σιγά κύριε Πατούλη, τα επίχρυσα πόμολα!


Ενοχλεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου ο χαρακτηρισμός «εθνικιστής», που του απέδωσαν λόγω της συνύπαρξής του με όλη την ακροδεξιά και τους εθνοβαρεμένους επισκόπους, που αγνόησαν την προτροπή του πράσινου Πατριάρχη, του συνετού και σεβάσμιου Βαρθολομαίου, να μην συμμετάσχουν στο εμπόριο εθνικοφροσύνης και πατριδοκαπηλείας. 

«Όλοι όσοι είμαστε εδώ είμαστε πατριώτες, είμαστε Έλληνες και όχι εθνικιστές όπως μας λένε κάποιοι» είπε ο Γ. Πατούλης, αγνοώντας ότι ανοίγουν ασκούς του Αιόλου, αφού την ίδια ώρα άρθρο Τούρκου αξιωματούχου ανοίγει ζήτημα αναθεώρησης του συμφώνου Λωζάνης, ενώ ο αλβανικός εθνικισμός ξαναθέτει θέμα Τσάμηδων στην Ήπειρο, αυτών που συνεργάστηκαν με τους ναζί καταχτητές στην Κατοχή.


Ντροπή λοιπόν για τον κ. Πατούλη ο εθνικισμός, αλλά αυτά ας τα πει στους χρυσαβγίτες και τους ακροδεξιούς, με τους οποίους συνεργάστηκε η ΝΔ και μόχθησε για να πετύχει το συλλαλητήριο, που ούτε καν πέτυχε τους στόχους του. Για όλους τους Έλληνες πολίτες ήταν μία Κυριακή ακόμη κι από Δευτέρα πάλι στην καθημερινότητα. 

Ονειρεύτηκαν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, λαό να βρίσκεται στους δρόμους επί ημέρες διαδηλώνοντας με αίτημα την ανατροπή της κυβέρνησης, αλλά τώρα ας γυρίσουν πλευρό κι ας κοιμηθούν ήσυχα!

Για άλλα πράματα μπορεί να κάνει ο κ. Πατούλης, αλλά για ανατροπές όχι! Γι αυτό λέω: Σιγά κύριε Πατούλη, τα επίχρυσα πόμολα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς