Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Συνεχίζονται οι δωρεάν Αλλεργιολογικοί Έλεγχοι



Στις ΠΕ Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας
Με στόχο την έγκαιρη διάγνωση, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη των εταιρειών Virtus Pharma  και Alfamedica A.E-HAL, συνεχίζει τους δωρεάν αλλεργιολογικούς ελέγχους  στις Π.Ε Αχαΐας και Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας σε ενήλικες και παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε αλλεργιολογικό έλεγχο.

Με την παραπάνω δράση επιδιώκεται η κατάλληλη αντιμετώπιση, ώστε να μειωθούν οι αρνητικές συνέπειες των  αλλεργικών παθήσεων και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ασθενών.
Ειδικότερα:
Ø Στην ΠΕ Αχαΐας με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, του Δήμου Καλαβρύτων και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου θα πραγματοποιηθούν αλλεργιολογικοί έλεγχοι στις ακόλουθες περιοχές:
  • Στα Τριπόταμα, 15/11, (Δημαρχείο), Τηλ. για ραντεβού: 2692051301 - 2692051670     
  • Στο Αίγιο 27/11, (Πολ. Κέντρο Αλέκος Μέγαρης), Τηλ. για ραντεβού: 2691068522           
  • Στον Ψαθόπυργο 29/11 (Κοινοτικό Κτίριο), Τηλ. για ραντεβού:  6906755699           
Ø Στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας με τη στήριξη του Δήμου Θέρμου θα πραγματοποιηθεί αλλεργιολογικός ελέγχος στo Θέρμο (Δημαρχιακό Μέγαρο)  στις 6 & 7 /12. Τηλέφωνο για ραντεβού: 2644360131
Τα αλλεργικά δερματικά τεστ που θα πραγματοποιηθούν αφορούν έλεγχο σε αεροαλλεργιογόνα που προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργικό άσθμα και αλλεργική επιπεφυκίτιδα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει για 7 ημέρες πριν την ημερομηνία του τεστ να μην έχουν λάβει αντιισταμινικά χάπια (εμπορικές ονομασίες Xozal, Ζιρτέκ, Kestine, Rupafin,Bilargen, Bilaz, Αtarax κ.λπ.) ή κορτιζόνη (Medrol, Prezolon).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς