Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Σκοπευτήριο: Επιλογή ΚΚΕ, για τις εντυπώσεις

Φωτογραφία αρχείου. Σκοπευτήριο Καισαριανής.

Εντυπωσιοθηρική σπέκουλα η απουσία του Δημάρχου Καισαριανής από την εκδήλωση απόδοσης του Σκοπευτηρίου στον λαό


Το Μέγαρο Μαξίμου, σχολιάζοντας την απόφαση του δημάρχου Καισαριανής, Ηλία Σταμέλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για την παραχώρηση του Σκοπευτηρίου στο Δήμο, αναφέρει πως «εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις», που όμως δεν έχουν κανένα νόημα για την ιστορία.

Απόντος του Δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή η εκδήλωση για την απόδοση του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στο δήμο και τους πολίτες.

Το Μέγαρο Μαξίμου, σχολιάζοντας την απόφαση του δημάρχου, να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για την παραχώρηση του Σκοπευτηρίου στο Δήμο, αναφέρει πως «εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις», που όμως δεν έχουν κανένα νόημα για την ιστορία.

Ειδικότερα, από την κυβέρνηση επισημαίνουν: «ο δήμαρχος Καισαριανής ο οποίος πρόσκειται στο ΚΚΕ και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραχώρησης του Σκοπευτηρίου. Το ΚΚΕ άλλωστε υπερψήφισε τη ρύθμιση.

Η απόδοση του σκοπευτηρίου στο δήμο είναι μια ιστορική δικαίωση που ανήκει σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Ο δήμαρχος απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις, τις οποίες ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα θυμάται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς