Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Μετά την... επιτυχία του ο κ. Στάμος αναθέτει στην ΕΛΑΣ

Μαθαίνω πως ο κ. Στάμος αντιδήμαρχος για το κυκλοφοριακό κατήγαγε μεγάλη επιτυχία. Αρχής γενομένης ο απολογισμός της εβδομάδας των 7 ημερών, το τονίζω, ήταν θετικότατος και επετεύχθη με σταχανοβίτικους ρυθμούς, όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος μουστακαλής σύντροφος για τον ακούραστο σοβιετικό εργάτη Σταχάνωφ.


Όπως ενημέρωσε την πατραϊκή κοινή γνώμη, το σύστημα που ενεπνεύσθη η δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, δηλαδή το ΞΥΣΤΟ για την εξασφάλιση θέσεως πάρκιν, έγινε απόλυτα αποδεκτό από τους Πατρινούς που άμα τη αναλήψει των δημοτικών ηνίων έβγαιναν στη ρούγα οι σύντροφοι του Δήμου Πατρέων και... κακάριζαν πως «δεν χρειάζονται τα παρκόμετρα και θα τα καταργήσουμε». «Θα έχουμε πάρκιν για το λαό». 

Ε, αυτά τα... φιλολαϊκά άκουγαν οι... καβαλάρηδες των ίππων του ΙΧ και μόλις άκουσαν για ΞΥΣΤΟ τους έπιασε ντελίριο... απόκτησής του. Σε μία εβδομάδα ολόκληρος Δήμος με 200 χιλιάδες κόσμο, αυτοί που προσήλθαν να εξασφαλίσουν κάρτα παρκαρίσματος έναντι αντιτίμου, ήσαν τραγικά ολίγοι, μετρημένοι στα δάκτυλα του χεριού.

Και έτσι, μετά από αυτή  την... επιτυχία ο κύριος Στάμος, ειδικός  στο να ξηλώνει και σφάζει δέντρα της πόλης μας, αποφασίζει και όπου ναναι διατάζει την ανάθεση της αποστολής αστυνόμευσης στην Τροχαία! Και αυτό καθότι αρνήθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να χρηματοδοτήσει στρατό σεκιούριτι για το κόψιμο κλήσεων!

Αμ πως, που λέει και ο Χατζηχρήστος!

Υ/Γ: Πληροφορίες που φέρουν τον αντιδήμαρχο μετά από αυτή την... επιτυχία να πηγαίνει στο σπίτι του,  δίπλα στο τζάκι, χειμώνα καιρό, που πλησιάζει, κρίνονται ως αβάσιμες. Εκτός και εάν αποφασίσει ο κ. Πελετίδης!     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς