Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

125 προσλήψεις με ΑΣΕΠ σε φορείς του υπ. Υγείας

Φωτογραφία αρχείου.
Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων


Σήμερα, εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2015 (ΦΕΚ 5/15-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατόν είκοσι πέντε (125) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.


Σύμφωνα με την υπ, αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode), σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, έως και την πάροδο της Δευτέρας, 15 Φεβρουαρίου 2016.


Στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης

Στην πρώτη περιφερειακή συνάντηση εργασίας, που φιλοξενήθηκε από το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης.
Η 1η Περιφερειακή Συνάντηση Εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Πυλαίας-Χορτιάτη, στο Πανόραμα, από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. 

Σκοπός των Περιφερειακών Συναντήσεων Εργασίας είναι η μεταφορά τεχνογνωσίας που αφορά στην εφαρμογή του προγράμματος Υγιείς Πόλεις και η ενημέρωση για σχετικές αποφάσεις, είτε πολιτικές, είτε εκτελεστικές που λαμβάνονται σε επίπεδο Π.Ο.Υ. και αφορούν τα Εθνικά Δίκτυα και τις πόλεις - μέλη τους, καθώς και η παρουσίαση καλών πρακτικών των δήμων - μελών του Δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς