Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Πειρατική κυβέρνηση που ενεργεί μέσα στη νύχτα για να φιμώσει την ελεύθερη Ραδιοφωνία

Η κυβέρνηση των πειρατών ενεργεί παραβιάζοντας κάθε συνταγματικό πλαίσιο, καταγγέλλει ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β. Χατζηλάμπρου.


Δήλωση του Βασίλη Χατζηλάμπρου και κάλεσμα των Πατρινών να παραμείνουν περιφρουρώντας τον Ρ/Σ της ΕΡΑ Πάτρας
Σε δήλωσή του στο Istologio Giorgou Mosxou, στις 12.45 την νύχτα της Κυριακής προς το ξημέρωμα της Δευτέρας, από το λόφο του Δασυλλίου, όπου και ο ραδιοσταθμός της ΕΡΑ Πάτρας, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Βασ. Χατζηλάμπρου μιλά για την κυβέρνηση, που την χαρακτηρίζει πειρατική, η οποία χρησιμοποιεί ιδιώτες για το μακάβριο έργο του στραγγαλισμού της ελεύθερης ραδιοφωνίας και της ΕΡΑ Πάτρας:

«Είναι μία πειρατική κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να φέρει τους εργαζόμενους της ΕΡΑ και την κοινωνία προ τετελεσμένων, ενόψει του ότι αύριο (σ.σ.: σήμερα Δευτέρα) θα φέρει στη Βουλή το αντιδημοκρατικό ν/σ για την ΝΕΡΙΤ. Μέσα στη νύχτα έβαλε μαύρο στον πομπό της Κεφαλονιάς, χρησιμοποιώντας ιδιώτες, το ίδιο επιχειρεί και για την κεραία του Δασυλλίου. Εμείς θα παραμείνουμε εδώ, στο Δασύλλιο Πάτρας, στο ραδιοσταθμό Δυτ. Ελλάδας και θα περιφρουρήσουμε τη Δημοκρατία. Θα περιφρουρήσουμε τους όποιους ραδιοσταθμούς έμειναν ανοικτοί. Και σε αυτό καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη σε επαγρύπνηση και περιφρούρηση του Ραδιοσταθμού της ΕΡΑ Πάτρας.

Η κυβέρνηση των πειρατών ενεργεί παραβιάζοντας κάθε συνταγματικό πλαίσιο και την ίδια την απόφαση του ΣτΕ, που την υποχρεώνει να ανοίξει της ΕΡΤ-ΕΡΑ.

Σε αυτό το μακάβριο έργο του στραγγαλισμού, δυστυχώς συμμετέχει και κ. Βενιζέλος, που δήλωνε πως πρέπει να παραμείνει ανοικτή η ΕΡΑ και τώρα δήλωσε συναντίληψη με τον Αντ. Σαμαρά, στο καταστροφικό έργο. Αυτό ας το αναλογιστούν όσοι πολίτες παραμένουν ακόμη στο ΠΑΣΟΚ και ας δουν τον αντιδημοκρατικό κατήφορο που τους οδηγεί ο πρόεδρός τους».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς