Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ιδιώτες οι τεχνικοί που έριξαν τον πομπό της ΕΡΤ στην Κεφαλονιά – Ποιος θα τους πληρώσει;

Πειρατές στραγγάλισαν την ΕΡΑ Δυτ. Ελλάδας στα Γεράνεια και στην Κεφαλονιά μέσα στη νύχτα. Τους στραγγαλιστές ποιος θα τους πληρώσει; Από ποιο κονδύλι;


Η πειρατεία συνοδεύτηκε από το Διευθυντή Ασφαλείας της Κεφαλονιάς και μία Πρωτοδίκη, η οποία δεν επέδειξε ένταλμα!
Η επιχείρηση σκοταδισμού της δικομματικής, κυβέρνησης των πειρατών πλέον, συνεχίζεται: Όπως είναι πλέον γνωστό, μετά το κλείσιμο την π. Παρασκευή του πομπού της ΕΡΤ στα Γεράνεια, ακολούθησε χθες βράδυ η φίμωση του Αίνου, από δύο ιδιώτες τεχνικούς συνοδευόμενους από το Διευθυντή Ασφαλείας της Κεφαλονιάς και μία Πρωτοδίκη, η οποία δεν επέδειξε ένταλμα, παραβίασαν και έπειτα έκλεισαν τον πομπό της ΕΡΤ, στο όρος Αίνος της Κεφαλονιάς, προκαλώντας μάλιστα βλάβες στον εξοπλισμό της δημόσιας τηλεόρασης, σύμφωνα με τους εργαζόμενους.

Οι ίδιοι τεχνικοί θα κατευθυνθούν σήμερα και στους πομπούς της ΕΡΤ που βρίσκονται στο Παναχαϊκό όρος και στο Δασύλλιο της Πάτρας, όπου λειτουργεί η εφεδρική κεραία του σταθμού, την οποία όμως από χθες περιφρουρούν δημοκρατικοί πολίτες της Πάτρας.

Τα σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν, ωστόσο έχουν να κάνουν και με την αμοιβή του ιδιωτικού συνεργείου, αφού από πουθενά δεν προκύπτει κάποια σχετική σύμβαση με το αρμόδιο Υπουργείο, αλλά και με το γεγονός ότι ενώ οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στο σημείωμα απόλυσής τους καλούνται να διαφυλάξουν την περιουσία της ΕΡΤ, μέχρι να παραδώσουν τη θέση τους, οι αρχές προχωράνε σε ζημιές εις βάρος αυτής της περιουσίας. Όπως αναφέρει έκτακτο δελτίο Τύπου των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς