Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Έκκληση για προστασία της εφεδρικής κεραίας του Δασυλλίου απευθύνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ είναι αποφασισμένοι να μην εγκαταλέιψουν όσες αντιδημοκρατικές ενέργεις και εάν επιχειρήσει η κυβέρνηση των πειρατών!


Οι αναμεταδότες στα Γεράνεια Όροι και στον Αίνο της Κεφαλονιάς φιμώθηκαν από πειρατές της κυβέρνησης
Φόβοι εκφράζονται από τους εργαζομένους της ΕΡΑ Δυτ. Ελλάδας, που εκπέμπει από τον ραδιοσταθμό του Δασυλλίου ότι αστυνομικές δυνάμεις με πειρατική ενέργειά τους, θα επέμβουν για να φιμώσουν το σταθμό της ελεύθερης έκφρασης. Κυρίως κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 8-7-2013. Γιαυτό κάνουν έκκληση προς τους δημοκρατικούς πολίτες που βρίσκονται στο πλευρό τους, που νοιώθουν την ανάγκη υπεράσπισης της Δημοκρατίας από το αυταρχικό τροϊκανό καθεστώς που μας διοικεί να βρεθούν απόψε στο Δασύλλιο και να υπερασπιστούν την τιμή και την αξιοπρέπεια όλης της χώρας και ιδιαίτερα σε αυτή τη γωνιά της, το λόφο του Δασυλλίου Πάτρας.

Μετά την φίμωση που επέβαλλαν στον μεταδότη της των Γερανείων και της Κεφαλονιάς, πληροφορίες φέρουν την αυταρχική αντιδημοκρατική κυβέρνηση να απεργάζεται σχέδια στραγγαλισμού και της ελεύθερης φωνής της Πάτρας.

Εκδήλωση δημοκρατικής ετοιμότητας αποτελεί το γεγονός ότι μετά την έκκληση που απευθύνεται συνεχώς από τον ραδιοσταθμό Πατρών, οι πολίτες της Πάτρας έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην ΕΡΑ του Δασυλλίου. Το twitter έχει ανάψει, τα email βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και τα facebook αναμεταδίδουν την αποτρόπαια επιχείρηση. Οι δημοκρατικοί ευαισθητοποιημένοι Πατρινοί δηλώνουν μάσα από διαδικτυακά μέσα ότι ανεβαίνουν στο Δασύλλιο για συμπαράσταση και περιφρούρηση. Ενώ και  Πατρινοί ραδιοερασιτέχνες, προθυμοποιήθηκαν να αναμεταδώσουν το πρόγραμμα της ΕΡΑ, με τα δικά τους μηχανήματα και δίκτυο σε περίπτωση επέμβασης. Μέχρι αυτή την ώρα ο ραδιοσταθμός εκπέμπει από τους 92.5 θυμίζοντας μέρες του Πολυτεχνείου 1973 και  καλεί την τοπική κοινωνία σε συμπαράσταση. 

Ακόμη, ο  βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Πάτρας, χαρακτήρισε πράξη ακραίας αντιδημοκρατικής εκδήλωσης την ενέργεια των οργάνων της κυβέρνησης, μιλώντας στο σταθμό, και κάλεσε τους πολίτες της Πάτρας να ανέβουν στο Δασύλλιο.

Πάντως η μετάδοση του αναλογικού σήματος της ΕΡΤ εκπέμπεται μέχρι ώρας, κανονικά στην Πάτρα, ενώ αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν είναι οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ και της ΕΡΤ Πάτρας. Δηλώνουν ότι θα κρατήσουν ανοικτό τον σταθμό ό,τι και να γίνει, τονίζοντας χαρακτηριστικά: Την ΕΡΑ Πάτρας δεν θα την κλείσουν!

ΠΟΣΠΕΡΤ: Πειρατές οι κυβερνητικοί

Σε ανακοίνωσή της πριν λίγα λεπτά (ώρα 10.28 μ.μ.) η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει:

«Εισβάλλουν στους πομπούς, προχθές στα Γεράνεια σήμερα στην Κεφαλονιά, παραβιάζοντας, κατάφωρα την απόφαση του ΣτΕ. Παραβίασαν την είσοδο, απομάκρυναν τους εργαζομένους και με τη βοήθεια ιδιωτών τεχνικών από το Άργος ακύρωσαν την εκπομπή της ΕΡΤ! Τρέμουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ και προσπαθούν να τη φιμώσουν!
Αλλά ό,τι και να κάνουν, δύο εκατομμύρια Έλληνες πολίτες παρακολουθούν την ΕΡΤ ιντερνετικά, ενώ πολλοί άλλοι, βλέπουν και ακούν Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση όπου μπορούν ακόμα αναλογικά!
Αυτό τους ανατρέπει τα σχέδια και έχουν αναλάβει πειρατική δράση!!! Δεν θα το επιτρέψουμε. Κάθε μέρα, κάθε ώρα στο Ραδιομέγαρο, στην ΕΤ3  και σε κάθε τοπικό σταθμό!».

Οι πληροφορίες που ήθελαν να εξελίσσεται ολόκληρη επιχείρηση φίμωσης, με κατέβασμα των διακοπτών από τον Αίνο της Κεφαλονιάς, είχαν πηγή τοπική ιστοσελίδα, το kefaloniaphotonews.gr, σύμφωνα με το οποίο τεχνικός με ειδικές γνώσεις και με την  συνοδεία αστυνομικών έσπασε την κλειδαριά στον Αίνο και κατέβασε τον διακόπτη του σταθμού αναμετάδοσης. Παράλληλα χώρος της ΕΡΤ κλειδώθηκε, πήραν όλα τα κλειδιά από τους τεχνικούς και παραδόθηκαν  στην Εισαγγελία.

Το γεγονός αναμεταδόθηκε από την ΕΡΤ 3 και το Ραδιοσταθμό της ΕΡΑ Δυτ. Ελλάδας (Δασύλλιο Πάτρας) ενώ θεωρείται σίγουρη η μετάβαση αστυνομικών δυνάμεων με την συμμετοχή τεχνικού και στο  Παναχαϊκό, όπου λειτουργεί κεντρική κεραία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς