Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τίτλοι τέλους πέφτουν για τον ΣΥΝ στην Πάτρα την ερχόμενη Τρίτη μετά από δυόμισι δεκαετίες

18-10-2012. Τελευταία συνεδρίαση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΝ στα γραφεία της πλ. Γεωργίου Πάτρας, άνω μέρος. Τώρα με την ολοκλήρωση των διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και το κλείσιμο του κύκλου ζωής του ΣΥΝ.


Συνέρχονται τα 23 μέλη της ΝΕ Αχαΐας για το κλείσιμο του Ταμείου και το σχετικό χάπενιγκ

Μία ακόμη στιγμή από την ζωή του ΣΥΝ.
Ο δεύτερος κύκλος ζωής του ΣΥΝ στην Πάτρα, ενόψει ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώνεται και το γεγονός θα εορταστεί δεόντως από τα μέλη της ΝΕ Αχαΐας. 
Σύμφωνα με τα προκαθορισθέντα, αφού οι διαδικασίες πλησιάζουν προς μία νέα αφετηρία για το κόμμα της αριστεράς και από τις 15 Ιούλιου ο ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε όλες τις οργανώσεις, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την λειτουργία των συνιστωσών και στο πλαίσιο αυτό η συνιστώσα του ΣΥΝ, η μεγαλύτερη στο χώρο, κάνει την αρχή σηματοδοτώντας το νέο που έρχεται να αντικαταστήσει το παλαιό.

Στην αφετηρία λοιπόν για νέα εκκίνηση και στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΝ έφθασε το μήνυμα του Γραμματέα της Κώστα Σπαρτινού, που προτείνει οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΝ να πέσουν την ερχόμενη Τρίτη11-6-2013.

Και επειδή το γεγονός είναι σημαντικό για την ταραχώδη πορεία ζωής του ΣΥΝ, που άντεξε επί δυόμισι δεκαετίες στο άνυδρο τοπίο του δικομματισμού, μπολιάζοντας ωστόσο ιδέες ρηξικέλευθες για την εποχή της ίδρυσής του, που σήμερα αποδεικνύονται οι διαχρονικές αξίες τους, τα μέλη της ΝΕ Αχαΐας δέχονται την πρόσκληση για εορτασμό του γεγονότος.      

«Την Τρίτη 11/6/2013 στις 20:00, προτείνω να συνεδριάσει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Πάτρα – υποθέτω για τελευταία φορά – η Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΝ με θέματα:
1.  Διαρκές συνέδριο – αντιπρόσωποι
2. Κλείσιμο ταμείου» λέει στο μήνυμά του ο Κώστας Σπαρτινός.

Αλλά το καλύτερο το αφήνει για το τέλος, αφού παροτρύνει:

 «Θα μπορούσαμε – εκτός διαδικασίας – να κάνουμε και μια σύντομη αναδρομή στο κοινό παρελθόν μας και να στοχαστούμε το κοινό μέλλον μας. Εγώ διατίθεμαι να βάλω το τσίπουρο. Ποιος/α θα βάλει το μεζέ;» ρωτά και ιδού το ερώτημα.

Γιατί κάτι μέσα μου, μού φωνάζει, πως από τα 23 μέλη της ΝΕ θα υπάρξουν ακόμη 22 προτάσεις, αλλά αυτές θα αφορούν εδέσματα για την περίσταση;

Ενημερωτική συνάντηση της Α.Ε.

Νωρίτερα τώρα, μεθαύριο Παρασκευή 7-6-2013, στις 19:30, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Πάτρα (Κορίνθου 311) θα γίνει ενημερωτική συνάντηση της τάσης της Αριστερής Ενότητας από την πλειοψηφία του ΣΥΝ σε σχέση με το ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, τη διάλυση του ΣΥΝ στο επικείμενο Διαρκές Συνέδριο και τα σχετικά πολιτικά επίδικα.
Εισήγηση θα γίνει από σ. από την Αθήνα (Κορωνάκης ή κάποιος άλλος).
Πάντως όποιος και να έρθει μεθαύριο, αφού δεν θα είναι παρών κατά την πτώση τίτλων του ΣΥΝ  την 11-6-13, αυτός θα χάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς