Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Εικοσιτετράωρη απεργία σήμερα από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την υπεράσπιση της ΕΡΤ

Το πανό του ΠΑΜΕ πάνω στην πλ. Γεωργίου. Είναι η ώρα που δείχνει το δρόμο της αποκοπής τωνμελών του από την  πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.


Το ΠΑΜΕ στην Πάτρα θα κάνει χωριστή συγκέντρωση για να περιφρουρήσει την απεργία από τα… μανούλια!
Στην Πάτρα το ΠΑΜΕ κάλεσε χθες τα μέλη του να μετάσχουν σε συγκέντρωση χωριστή από αυτή των σωματείων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για να την περιφρουρήσουν από τα… μανούλια!

Και η εξήγηση των παραπάνω δίνεται πιο κάτω.


Ενώ χθες στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της πλατείας Γεωργίου τα μέλη του ΠΑΜΕ με επικεφαλής την Γραμματεία Αχαΐας ήσαν μαζί με τους εργαζόμενους της δύναμης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και του τοπικού Παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ, κάτι που ώθησε ψηφοφόρους του ΚΚΕ να ομολογούν ότι «έτσι πρέπει να γίνονται οι συγκεντρώσεις για να είναι μαζικές», πριν το τέλος της πορείας από την ντουντούκα του ΠΑΜΕ δόθηκε η γραμμή που καθιστά τα μέλη του αποσυνάγωγα!


«Συνάδελφοι εδώ τελειώνει η πορεία μας. Όλοι κατευθυνόμαστε στην πλατεία» είπε ο εκφωνητής που έδωσε τη γραμμή και έτσι αποκόπηκαν από τον όγκο της πορείας των εργαζομένων που κατευθύνονταν από την Κορίνθου προς το ΕΚ Πάτρας και οι του ΠΑΜΕ τερμάτισαν στην πλ. Γεωργίου.


Και προς εμπέδωση του… επαναστατικού έργου που θα ακολουθούσε, εξειδικεύθηκε η κομματική γραμμή. «Αύριο όλοι στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων, γιατί αυτοι της ΓΣΕΕ είναι μανούλια και μπορεί να την πουλήσουν την απεργία» είπε ο μέντορας της συνδικαλιστικής πρωτοπορείας. 


Οι προθέσεις φάνηκαν από νωρίς, όταν άρχισε η πορεία των σωματείων από την πλ. Γεωργίου και το ΠΑΜΕ άφησε αρκετά λεπτά να περάσουν για να ξεκινήσει, ώστε να ακλουθεί ως αποσυνάγωγο.


Κι έτσι επαναστατικό δικαίω δεν θα μετάσχουν τα μέλη του στην συγκέντρωση των σωματείων που θα γίνει σήμερα το πρωί στην πλατεία Γεωργίου για να στηριχθεί η 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ!

1 σχόλιο:

  1. Σήμερα το λεγόμενο ΠΑΜΕ αναγκαστικά συμετείχε στην παμπατραική συγκέντρωση συλλαλητήριο που κάλεσαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Πάτρας.
    Αφού λοιπόν ''μολύνθηκε'' υποχρεωτικά απο τον συγχρωτισμό του με τον υπόλοιπο αγωνιζόμενο λαό,αποφάσισε αύριο κατά την πάγια τακτική του να διαδηλώσει ξεχωριστά ακολουθώντας την διασπαστική του πολιτική.
    Οι σταλινικοί του ΚΚΕ τέτοιοι ήσαν πάντα και δεν πρόκειται ν'αλλάξουν ποτέ.
    Έτσι και αλλοιώς δεν έχουν καμμιά απήχηση στην κοινωνία και έχουν χάσει κάθε έρεισμα στο λαό.
    Υπο αυτή την ένοια,χάρη τους κάνουμε που αναφέρουμε την όποια ισχνή τους παρουσία στις παρελάσεις- λιτανείες που διοργανώνουν εν στενώ οικογενειακώ κύκλω.
    Ας τους αφήσουμε στην μιζέρια τους να περιφέρουν τα κομμάτια τους με την ησυχία τους.


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς