Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Παρούσα η «Πολιτιστική Δράση της Δημοτικής Ενότητας Βραχνεΐκων» Πατρών



Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου με την επωνυμία «Πολιτιστική Δράση Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων» την Κυριακή 2/6 και ώρα 10:30 στην κεντρική αίθουσα του Σταυροπουλείου Πνευματικού Κέντρου στα Βραχναίικα για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και ενημέρωση για την πορεία των εργασιών του.

Μετά την ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος του προσωρινού Δ.Σ. προς τα μέλη του Συλλόγου διεξήχθησαν, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής επιτροπής. Ψήφισαν 27 από τα 37 ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου.

Δύο ημέρες μετά την εκλογική διαδικασία συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος Ρόδης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος Καφούσιας Γεώργιος
Γ. Γραμματέας Γούτα Σοφία
Ταμίας Πανουτσοπούλου Βασιλική
Έφορος υλικού Καφούσια Αικατερίνη
Μέλος Λάγιος Βασίλειος
Μέλος Οικονομόπουλος Δημήτριος

Την Ελεγκτική Επιτροπή απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος Τσαλαμιδά Αναστασία
Μέλος Κουμανάκος Δημήτριος
Μέλος Τσίγκα Μαρία

Ο νεοσύστατος Σύλλογος «Πολιτιστική Δράση Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων» θέτει εξαρχής ως σκοπό των δράσεών του, μεταξύ άλλων, τη διαφύλαξη των πολιτιστικών στοιχείων της περιοχής μας, την προαγωγή του πολιτισμού, καθώς και την ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του και της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας. Επίσης, αποσκοπεί στη δραστηριοποίηση της νεολαίας και στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα υγείας, παιδείας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς