Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μνήμη θυμάτων από το απριλιανό πραξικόπημα



Με ομιλητές τον Κώστα Βογιατζή, καθηγητή, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης του Παραρτήματος το 1973, τον Θαν. Κούρκουλα, εκπρόσωπο της Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό και τον αντιδικτατορικό αγωνιστή Ηλία Κακκαβά, πραγματοποιήθηκαν την 19 Απριλίου 2013, ομιλίες και συγκέντρωση στην Πλ. Γεωργίου Πάτρας εις μνήμην των θυμάτων του απριλιανού πραξικοπήματος.

Διοργανωτές ήσαν το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων ΜISKO, το σωματείο εργαζομένων Praktiker Πάτρας, η Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Τύπου και Χάρτου ν. Αχαΐας, η Λαϊκή συνέλευση Αγ. Σοφίας, η Αντιφασιστική – Αντιρατσιστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Πάτρας, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γηροκομειού Πάτρας, η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό Πάτρας, η Κίνηση Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών-τριών, η Αριστερή Ανασύνθεση ΑΡΑΝ και η Επιτροπή Αντιφασιστικής Δράσης και Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ.

* Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την εκδήλωση. Άνω η φωτογραφία είναι τραβηγμένη νωρίς πριν ξεκινήσουν οι ομιλίες. Κάτω, στη μικρή φωτογραφία, από δεξιά προς τα αριστερά Θαν. Κούρκουλας, Κώστας Βογιατζής, Ηλίας Κακκαβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς