Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Συνήλθαν οι δυο σπουδαστές που κινδύνευσαν από το μαγκάλι, σε κρίσιμη κατάσταση ο τρίτος

Από την εκδήλωση των φοιτητών στη μνήμη των δύο νεκρών.


Δεν υπήρξε καμία εγκεφαλική βελτίωση
Νέα σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας με αναμμένα κεριά πραγματοποίησαν εκατοντάδες άτομα σήμερα απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας, στη μνήμη των δύο νεαρών. Το περιστατικό με τους δυο σπουδαστές που έχασαν τη ζωή τους προκάλεσε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας την Παρασκευή σε Λάρισα και Αθήνα, ενώ και το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στην Πάτρα και σε πολλές πόλεις της χώρας. Τραγική κατάληξη είναι ότι οι τρεις διασωθέντες φοιτητές δεν γνωρίζουν ότι οι άλλοι δυο φίλοι τους έχασαν τη ζωή τους.   

Πάντως σύμφωνα με την ανακοίνωση των γιατρών, σημαντικά σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας των δύο εκ των τριών φοιτητών, οι οποίοι νοσηλεύονται στη Λάρισα μετά το τραγικό περιστατικό με το αυτοσχέδιο μαγκάλι που στοίχισε τη ζωή σε δύο σπουδαστές του ΤΕΙ Λάρισας. 

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο τρίτος φοιτητής, που σύμφωνα με γιατρούς «δεν υπήρξε κάποια εγκεφαλική βελτίωση», ενώ προσπάθησαν για δεύτερη φορά να τον ξυπνήσουν χωρίς όμως επιτυχία. Πάντως ελπιδοφόρο είναι ότι ο ένας, που ήταν σε πιο ελαφρά κατάσταση βγήκε σήμερα από την εντατική και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε μία ή δύο ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς