Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Συγγνώμη, παρεξήγηση. Ήταν ο τίτλος που έκανε την έκπληξη στο «ψαλτήρι» από συντρόφους!

Το χθεσινό δημοσίευμα της Πελοποννήσου. Η φωτογραφία του είναι από τις 19-12-2012, στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αθήνα.


Αλλά όχι και οι συνειρμοί από τις τρέλες των… άγουρων χρόνων στελεχών της ΔΗΜΑΡ
Με μία απάντηση αμφιλεγόμενη, προσπαθεί με επιστολή του στο χθεσινό φύλλο της πατραϊκής  εφημερίδας Πελοπόννησος, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Αχαΐας, Παν. Παπαθεοδωρόπουλος,  να αποκρούσει τα σχετικά με την συζήτηση της περασμένης Δευτέρας, στο κόμμα για τα δημοτικά Πάτρας, στα οποία αναφέρθηκε και το blog (Οι τρέλες των… άγουρων χρόνων τους και οι κακές συναναστροφές...)

Έτσι μας πληροφορεί, ότι ο μεν τίτλος του ρεπορτάζ, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το δε περιεχόμενο δεν ικανοποιεί καθώς πρόκειται για:

«Αναφορές που ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα με τον τρόπο που παρουσιάζονται». Και κυρίως στο ότι «ασκήθηκε κριτική στο Β. Λοτσάρη γιατί τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ δεν είναι ικανοποιημένα, από τη μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής Αρχής»!

Παραδέχεται ότι έγινε συζήτηση και δείχνει δυσαρεστημένος σε «συνδυασμό με το γεγονός ότι (σ.σ.: στο ρεπορτάζ) δεν γίνεται καμία αναφορά στο γεγονός ότι η ΔΗΜΑΡ σαν συστατικό στοιχείο της φυσιογνωμίας της έχει την ανεξαρτησία της αυτοδιοίκησης από τα κόμματα και την στήριξη ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών κινήσεων, όπως είναι η Κίνηση  «Τώρα για την Πάτρα», (σ.σ.: του δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά) το οποίο αποτέλεσε την συνισταμένη της συζήτησης και όλων των απόψεων που διατυπώθηκαν».

Η εφημερίδα επιμένει

Από την πλευρά της εφημερίδας υποστηρίζεται ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση, αλλά οι πληροφορίες της επιμένουν περί του αντιθέτου, κάτι που επαναλαμβάνεται και από τη στήλη του Απ. Βουλδή, στο «Ημερολόγιο Καταστρώματος» για το… ψαλτήρι στον αντιδήμαρχο Β. Λοτσάρη. Εξέφρασε δε τον φόβο η εφημερίδα δια του Κ.Μ. ότι:

«Όσο κόμματα και παρατάξεις διαχειρίζονται με αμφιταλαντεύσεις, διστακτικότητα, επιφυλακτικότητα, αμφιθυμία, αμφισημία το δημοτικό σκηνικό, θα υπάρξουν και άλλα τέτοια κρούσματα μη επαρκούς ανίχνευσης συντεταγμένων. Στο μεταξύ, πρέπει να μπει ένας τίτλος στα ρεπορτάζ» καταλήγει.

Τέλος καλό όλα καλά, μεταξύ των συνεταίρων της συγκυβέρνησης σε τοπικό επίπεδο. Και δεν ήταν παρά μία παρεξήγηση και μόνον, όπως λέει και το σχετικό λαϊκό άσμα! Ιδού και στην κορυφή του θέματος η φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα, τραβηγμένη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αγ. Κωνσταντίνου Αθήνας, όταν στις 19-12-2012 ο δήμαρχος Δημαράς, δεξιά, ζήτησε την στήριξη του κόμματος.
Η εικόνα αυτή είναι μέρος από σύνολο παρεμφερών εικόνων που θα δούμε στο εγγύς μέλλον;  Η ζωή θα δείξει!

Πάντως για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, δεν φαίνεται να ενόχλησαν τη ΔΗΜΑΡ οι συνειρμοί για τις τρέλες των άγουρων χρόνων, στις οποίες αναφέρθηκε το blog!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πάσα άποψη εκφράζεται ελευθέρως από το ISTOLOGIO giorgou MOSXOU, αρκεί να μην περιέχει αήθεις χαρακτηρισμούς